X FACTOR-FAN: Robbie Williams stiller søndag opp som dommer i den britiske utgaven av  "X Factor", men hevder han ikke ville klart seg som deltaker i talentkonkurransen. Foto: All Over Press
X FACTOR-FAN: Robbie Williams stiller søndag opp som dommer i den britiske utgaven av "X Factor", men hevder han ikke ville klart seg som deltaker i talentkonkurransen. Foto: All Over PressVis mer

- Jeg kan ikke holde tonen

Robbie Williams sliter med stemmen.

SEHER.NO: Popstjernen Robbie Williams (35) tror ikke han hadde klart å vinne TV-konkurransen "X Factor", dersom den hadde eksistert da han var en ukjent artist.

- Selvfølgelig villle jeg ha meldt meg på. Jeg ville vært overveldet over muligheten til å komme videre. Men stemmen min er ikke like god som de som er med.

- Jeg hadde vært heldig om jeg kom meg videre, fordi det er flaks hvis jeg kommer igjennom en sang og jeg har holdt tonen. Disse folkene kan f*** meg synge, sier "Angels"-sangeren til The Sun.

Robbie skal i morgen være med på den britiske utgaven av talentkonkurransen som mentor, og innrømmer at han gruer seg til oppgaven.

- Jeg har ikke peiling på hva jeg skal si. Jeg kommer til å bli den kjedeligste mentoren siden Mariah Carey. Hun er en topp dame, men alt hun sa var "Det var bra. Gud være med dere," sier han til avisa.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767. 
LES OGSÅ: - Jeg var nær døden