- Jeg kan ikke gå rundt og være redd

Hetses på det groveste etter Daniels «Paradise»-exit.

GODT FORHOLD: Victoria Norrman forteller til Seher.no at hun har et svært godt forhold til Daniel Hamnes på utsiden av Paradise Hotel. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no
GODT FORHOLD: Victoria Norrman forteller til Seher.no at hun har et svært godt forhold til Daniel Hamnes på utsiden av Paradise Hotel. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no Vis mer
SEHER.NO: Etter at Daniel Hamnes (22) måtte forlate «Paradise Hotel» i onsdagens episode, har hatefulle kommentarer strømmet inn på deltager Victoria Norrmans (20) blogg.

«Møkkakjerring», «falsk» og «latterlig» er ord som går igjen bloggen i tillegg til langt sterkere betegnelser som i etterkant er fjernet. Men selv tar ikke deltageren kommentarene veldig tungt.

- Nei, jeg gjør ikke det. De som kommenterer har ikke vært inne i den reality-boblen og kan ikke forstå hvordan det egentlig er. Daniel og jeg har en god tone på utsiden, så for meg er det helt greit med disse kommentarene, og ingen sure miner, sier hun til Seher.no.

Cathrine Tinnesand (24) ble nylig angrepet av en sint TV-seer på gata, som la henne i bakken og kastet stein mot henne. Episoden har fått Norrman til å tenke.

- Det er klart man tenker litt over det. Det var veldig leit å høre at Cathrine ble overfalt, men jeg kan ikke gå rundt å være redd for at det samme skal skje med meg. Man må bare prøve å leve et vanlig liv.


Foran TV-kameraene onsdag sa en tydelig knust Daniel at han følte seg dolket i ryggen av sin romkamerat Victoria Norrman (20), som blant nektet å gi ham en fredning da muligheten kom.

- Jeg hadde full tillit til Victoria, men da jeg skjønte at hun var innstilt på å gi Petter (Holmbakken, red.anm) en sjanse, var det tungt å takle. Jeg ante ikke at hun hadde snakket så mye bak min rygg, sa Daniel tirsdag til Seher.no.

Victoria Norrman innrømmet onsdag til Seher.no at hun følte et stikk av dårlig samvittighet over å ha løyet til romkameraten, men hevder han gravde sin egen grav fra første dag på hotellet.

- Tilliten min til Daniel forsvant, da han allerede andre dagen sa at han angret på at han hadde valgt meg som partner i steden for Karoline. Det var tøft å se ham gråte, men jeg var glad for at Torbjørn sendte ham ut. Jeg følte meg til tider overkjørt, og ville ha en partner jeg kunne stole på, sa hun til Seher.no.

«Paradise Hotel» ser du mandag til torsdag 21.30 på TV3.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Det var tøft å se ham gråte