- Jeg kan ikke gå og være redd for å si feil

Kritikken etter håndball-VM skremmer ikke Harald Bredeli.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: TV 2s profilerte kommentator Harald Bredeli (53) måtte tåle kritikk for sin beskrivelse av den serbiske håndballstjernen Dragana Cvijic under håndball-VM for kvinner i desember.«1.85, og vi ser at hun ikke har stått over en middag siden hun ble født for 23 år siden» sa Bredeli på direkten under Serbias kvartfinale-kamp mot Norge, ifølge VG Nett.Til Seoghør.no sier han at han imidlertid ikke er redd for å gjøre noen tabber når han i februar reiser til Sotsji for å kommentere skiskyting i vinter-OL.- Det er kanskje ikke det smarteste jeg har sagt. Men jeg følte det ble blåst ekstremt mye opp.-  Det kommer til å bli nok engasjement og mye følelser i OL. Men du kan ikke være redd  for sånt. Under kommentering treffer du ikke på alt.Uttalelsen i håndball-VM førte til kritikk fra blant annet den tidligere landslagsspilleren Else-Marthe Sørlie Lybekk, som driver prosjektet Sunn Jenteidrett.- Først og fremst stiller dette Harald i et pinlig lys. Jeg kjenner ham som en real, ordentlig og morsom fyr, men av og til er det lurt å tenke før man snakker sa hun ifølge VG Nett.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer