Foto: NTB Scanpix
Foto: NTB ScanpixVis mer

- Jeg kan ikke fortsette å leve som dette

For første gang letter Sharon Osbourne på sløret om bruddryktene.

SEOGHØR.NO: I helgen kom nyheten om at ekteskapet mellom Sharon (63) og Ozzy Osbourne (67) var over etter 33 år som mann og kone.

Årsaken skal ha vært at rockelegenden var utro med en 22 år yngre frisør.

Etter at historien ble kjent i media valgte Sharon å ta seg en dag fri fra jobben som vert i TV-showet «The Talk», men tirsdag var hun tilbake.

Med et stort glass lemonade, som sannsynligvis er en referanse til Beyonces nye låt «Lemonade», entret hun scenen og lettet på sløret, skriver People.com

Beyoncé har fått mye oppmerksomhet for sin låt, som handler om en utro ektemann.

Selv om Sharon ikke bekreftet rett ut at «Black Sabbath»-vokalisten hadde vært utro mot henne, sa hun følgende til sine medprogramledere:

- Jeg er 63 år gammel og jeg kan ikke fortsette å leve på denne måten.

Saken fortsetter under bildet.

GA HINT: Her er lemonade-drinken Sharon drakk fra mens hun snakket om problemene i ekteskapet på TV. Foto: NTB Scanpix
GA HINT: Her er lemonade-drinken Sharon drakk fra mens hun snakket om problemene i ekteskapet på TV. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Vet ikke hva hun vil videre

63-åringen, som nylig avslørte at hun var bifil, sa også at hun har ignorert alle medieoppslagene.

- Jeg har unnlatt å se på bilder eller å lese noe som helst. Jeg vet hva som skjer. Jeg trenger ikke å lese om det eller se bilde av det. Det blir som å strø salt i såret. Det trenger jeg ikke.

Deretter innrømmet Sharon at hun først hadde kastet ut ektemannen fra luksushjemmet deres i Beverly Hills, men at han nå er tilbake i huset, og at hun er ute.

- Det føles riktig for helt ærlig så har jeg ingen ide om hva jeg skal gjøre med resten av livet mitt. Jeg trenger tid til å tenke: «Hva er det virkelig jeg ønsker for resten av livet mitt?» For det føles som om jeg er i siste kapittel av denne boka, og jeg må tenkte nøye gjennom hva jeg vil.

Saken fortsetter under bildet.

TURBULENT EKTESKAP: Ozzy og Sharon Osbourne delte i mange år sine opp- og nedturer med TV-seerne i den kontroversielle realityserien «The Osbournes». Her sammen med de to yngste barna Kelly og Jack på en premiere i fjor. Foto: NTB Scanpix
TURBULENT EKTESKAP: Ozzy og Sharon Osbourne delte i mange år sine opp- og nedturer med TV-seerne i den kontroversielle realityserien «The Osbournes». Her sammen med de to yngste barna Kelly og Jack på en premiere i fjor. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Jeg kommer ikke til å gråte over noe av dette. For det er ingenting å gråte for, sa hun, ifølge People.

I mars slapp Sharon bomben om at ektemannen hadde vært utro med to av parets fire barnepiker for flere år siden. Den gangen tilga hun rockeren fordi han skal ha vært ruset.

Ozzy og Sharon møttes på 1970-tallet, på samme tid som Osbourne ble en stor stjerne gjennom bandet Black Sabbath. Hun ble senere hans manager, og har de siste årene gjort det stort som programleder i «The Talk».

Paret giftet seg 4. juli 1982 og fikk tre barn - Aimee (32), Kelly (31) og Jack (30).

I 2013 gikk det også rykter om at paret skulle skilles på grunn av Ozzys rusmisbruk. Den gang sjekket han inn til avvenning og i dag skal han være edru.

LES OGSÅ: Ozzy Osbourne var ikke imponert over konas nakenbilde