MÅTTE UT: Francois El-Sefadi ble stemt ut av Robinsonekspedisjonen søndag. Det kom ikke som et sjokk på ham. Foto: TV3
MÅTTE UT: Francois El-Sefadi ble stemt ut av Robinsonekspedisjonen søndag. Det kom ikke som et sjokk på ham. Foto: TV3Vis mer

- Jeg kan ikke forstå at han blir stemt ut

Christer Falck er oppgitt over at Francois El-Safadi ble stemt ut...

SEHER.NO: Søndag måtte Francois El-Safadi forlate Robinsonekspedisjonen. Før utstemmingen uttalte han selv at det var liten tvil om at det var han som var mest utsatt for å bli stemt ut.

Seher.no har fått flere reaksjoner fra seere som har kalt Francois for "arrogant" og "klyse", etter at han har valgt å spille det taktiske spillet på en slu måte, blant annet ved å lyve deltagere rett opp i ansiktet, samt å gjemme unna tennstikkene, slik at det ikke ble noe mat på motstanderne.

Men programleder Christer Falck er av en annen oppfatning. Han roser Francois opp i skyene for hvordan han har valgt å spille i "Robinsonekspedisjonen".

- Jeg kan ikke forstå at han blir stemt ut. Han må være utroligattraktiv å få med i en finale. Men jeg blir alltid overrasket over hvordan folk tenker ute på øya der. Det er synd at det er så få som tenker sånn som ham. Hvis han hadde vært omgitt av noen oppegående deltagere, kunne han nok kommet mye lenger. Men dessverre tenker folk så kort, sier programlederen til Seher.no.

Falck går faktisk så langt at han kaller Francois for den beste deltageren på mange år. 

- Han er den beste deltageren som har vært med i Robinson på så lenge jeg kan huske. Jeg elsker ham over alt på jord. Han er en gave, så jeg heier på ham. Og han er jo avholdsmann sånn som meg, sier han lattermildt.

Så likheter 
Selv ser Falck likheter mellom måten Francois spilte spillet, og hvordan han selv vant den aller første utgaven av ekspedisjonen.

- Ja, jeg gjorde veldig mye av det samme som ham selv. Men i motsetning til ham, gjorde jeg de kjipe tingene skjult, mens han valgte å tydeliggjøre det. Han er helt fantastisk, glimrende taktisk, og ville gjort det bra i en eventuell finale.

Til Seher.no forteller den velkjente programlederen at han synes det er en fordel å ikke være godt likt ute på øya. Likevel kan han forstå hvorfor han til tider går de andre deltagerne på nervene.

- Jeg ser jo at det er ting jeg ikke hadde satt pris på om det var jeg som var deltager, men som programleder er han en drøm å ha med.

For Francois selv kom det ikke som noe sjokk at han måtte forlate ekspedisjonen.

- Det var beregnet. Jeg hadde stått lenge utenfor med ett bein. Nå var min tid kommet, sa han i øyrådet, da det var klart at han måtte ut.

- Jeg er veldig stolt over a kommet så langt. Christian - som regisserer dette spillet - ser på meg som en veldig sterk konkurrent, ikke bare på grunn av fysikk, men også fordi jeg spiller bra.

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901 (kr 1)!

LES OGSÅ: - Jeg blir vel for tøff for gutta