18 ÅR: Heidi Gjermundsen Broch og Nicolai Cleve Broch har vært et par i 18 år. Foto: Tore Skaar/Se og Hør
18 ÅR: Heidi Gjermundsen Broch og Nicolai Cleve Broch har vært et par i 18 år. Foto: Tore Skaar/Se og HørVis mer

- Jeg kan ikke forestille meg livet uten Nicolai

18 år etter at de ble sammen, føler «Stjernekamp»-aktuelle Heidi Gjermundsen Broch seg fortsatt forelsket i ektemannen Nicolai Cleve Broch.

SEOGHØR.NO: Som skuespiller har Heidi Gjermundsen Broch (40) skapt seg en stor karriere. For tiden gjør hun suksess med å vise frem sangferdighetene sine i NRK-programmet «Stjernekamp».

På hjemmebane er det også et aldri så lite stjernedryss. Som 22-åring møtte nemlig Heidi sitt livs store kjærlighet, skuespiller Nicolai Cleve Broch, som også var 22.

De to har holdt sammen i 18 år, og har to gutter på 12 og 9 sammen.

Til bladet Tara sier Heidi at følelsene fortsatt er sterke mellom de to.

- Jeg er fortsatt forelsket, jeg. Innimellom, i hvert fall. Men det er klart, man lever ikke sammen i 18 år uten at man har hatt sine utfordringer. Og det er ting, kanskje de vanskelige tingene man ikke kan snakke med andre om, for man kan jo ikke utlevere partneren sin.

STJERNEKAMP-AKTUELL: Heidi er for tiden med i NRK-programmet Stjernekamp. Foto: Tor Lindseth, Se og Hør
STJERNEKAMP-AKTUELL: Heidi er for tiden med i NRK-programmet Stjernekamp. Foto: Tor Lindseth, Se og Hør Vis mer
FLYTTET SAMMEN ETTER TO DAGER: Broch har tidligere fortalt at hun flyttet sammen med Nicolai etter to dager. Foto: Morten Eik, Se og Hør
FLYTTET SAMMEN ETTER TO DAGER: Broch har tidligere fortalt at hun flyttet sammen med Nicolai etter to dager. Foto: Morten Eik, Se og Hør Vis mer

- Men tenk om venner som stoler på hverandre kunne snakket også om det som er eller har vært vanskelig i et forhold. Hvorfor skal det være så tabu? For vi har vært gjennom mange av de samme tingene, det er garantert. Det er synd at man derfor ofte blir alene når det butter, sier hun til Tara.

Saken fortsetter under bildet.


Det er imidlertid de gode stundene som huskes best. Og Gjermundsen Broch gleder seg stort til fremtiden med Nicolai.

- Men jeg er veldig stolt av at vi har fått til 18 fine år sammen. Det er mye historie og levd liv der. Man blir jo så sammenvevde. Jeg kan ikke forestille meg livet uten Nicolai.

I et intervju med magasinet Stella i 2012 avslørte Heidi hvordan Nicolai sjekket henne opp da de møttes i 1997 og hun skulle spille gås i et stykke på Teaterhøgskolen.

– Han la armen rundt meg, og spurte om jeg ville se på gåsa hans. Vi gikk inn på et lite sangrom, fortalte hun.LES OGSÅ: Flyttet sammen etter to dager