KAN IKKE FÅ FLERE BARN: Den britiske TV-stjernen Shoubna Gulati sier til The Sun at hun ikke kan få flere barn, etter at hun ble steril etter en operasjon for to år siden. Foto: All Over Press
KAN IKKE FÅ FLERE BARN: Den britiske TV-stjernen Shoubna Gulati sier til The Sun at hun ikke kan få flere barn, etter at hun ble steril etter en operasjon for to år siden. Foto: All Over PressVis mer

- Jeg kan ikke få flere barn

Den britiske skuespilleren fikk brutal beskjed av legene.

SEOGHØR.NO: Skuespilleren Shoubna Gulati har de siste 12 årene gjort suksess både som modell og skuespiller i den populære TV-serien «Coronation Street» i Storbritannia.

Men selv om karrieren blomstrer, har TV-stjernen slitt tungt privat. Til avisen The Sun sier hun at hun ikke lenger kan få barn, etter at hun la ble steril gjennom en operasjon for to år siden.

- Legene måtte fjerne store deler av livmoren min og det førte til at jeg ble steril. Jeg skulle gjerne hatt flere barn.

- Jeg gråt over tanken på at jeg ikke kunne bli mor igjen, sier Shoubna, som har sønnen Akshay (18).

Shoubna hevder suksessen på TV også har gjort det vanskelig for henne å finne kjæreste, fordi mennene hun dater ikke klarer å takle hennes berømmelse.

For tiden er hun sammen med en 17 år yngre mann, som også jobber i TV-bransjen.

- Mange menn har gått ut med meg kun fordi jeg er berømt. TV-serien har ødelagt kjærlighetslivet mitt. En mann jeg datet ble sint fordi en fan ville ta bilde av meg og ba ham gå vekk.