- Jeg kan ikke få flere barn

Sofia Vergara røper at hun er for gammel til å bli gravid på den naturlige måten.

VIL HA BARN: Sofia Vergara drømmer om å få barn med forloveden, men avslører at det ikke blir en lett prosess. Her er TV-stjernen fotografert på «Good Morning America» i New York for et par uker siden. Foto: Broadimage
VIL HA BARN: Sofia Vergara drømmer om å få barn med forloveden, men avslører at det ikke blir en lett prosess. Her er TV-stjernen fotografert på «Good Morning America» i New York for et par uker siden. Foto: Broadimage Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I fjor sommer ble den kolombianske skjønnheten Sofia Vergara (43) og «Magic Mike»-kjekkasen Joe Maganiello (38) Hollywoods nye superpar.

Det tok kun et halvt år før muskelbunten gikk ned på kne foran sin kjære, og allerede i november gir stjerneparet hverandre sine ja.

Sofia - som har sønnen Manolo (23) fra et tidligere forhold - har tidligere avslørt at hun er klar for å stifte familie med Joe.

- Han har aldri fått barn, hvordan kan jeg si nei? Men jeg har sagt til ham at dersom vi skal få barn, må vi få det nå. Jeg vil ikke være mor til en baby når jeg er 50, har hun uttalt til bladet Redbook.

Nå avslører hun imidlertid i et intervju med InStyle at det ikke vil bli en enkel prosess å få et nytt familiemedlem.

- Jeg er for gammel til å få barn, så om jeg vil bli gravid, må jeg bruke surrogat. Jeg har en cyste på eggstokkene. Jeg har ikke nok egg til å prøve å bli gravid. Jeg trenger hjelp. Men det går helt fint for meg, sier skjønnheten til magasinet, ifølge ContactMusic.

Saken fortsetter under bildet.

STORMFORELSKET: Det er ingen tvil om at Sofía Vergara og Joe Manganiello gleder seg til november-bryllupet.  Foto: NTB scanpix
STORMFORELSKET: Det er ingen tvil om at Sofía Vergara og Joe Manganiello gleder seg til november-bryllupet. Foto: NTB scanpix Vis mer

Frøs ned egg

Kun to måneder før Sofia møtte Joe, brøt hun forlovelsen med Nick Loeb (40). Paret frøs ned to befruktede egg før de gikk fra hverandre, i tilfelle de ønsket å få barn sammen i fremtiden.

Det ble full krangel da han i vår uttalte at han fortsatt ønsket barn med skuespilleren, selv etter hun hadde funnet lykken med Joe.

Han ville derfor ikke gå med på Sofias ønske om at de nedfryste eggene skulle ødelegges, slik Sofia hevdet hun hadde en kontrakt på.

Sofia har tidligere vært gift en gang. Som 18-åring giftet hun seg med sin ungdomskjæreste Joe Gonzales. De har sønnen Manolo sammen.

Paret gikk hver sin vei i 1993, to år etter bryllupet.

GODT FORHOLD: Skuespilleren har sønnen Manolo fra et tidligere ekteskap.  Foto: NTB scanpix
GODT FORHOLD: Skuespilleren har sønnen Manolo fra et tidligere ekteskap. Foto: NTB scanpix Vis mer

LES OGSÅ: - Vi begynte å date i august

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer