- Jeg kan ikke få flere barn nå

Det åttende barnet blir definitivt det siste, insisterer rockelegenden.

GLADE: - De har visst i noen år at vi har forsøkt å få et til, og er ekstatiske over nyheten, sier Rod Stewart om reaksjonen fra sine syv barn om at han skal bli pappa igjen. Foto: All Over Press
GLADE: - De har visst i noen år at vi har forsøkt å få et til, og er ekstatiske over nyheten, sier Rod Stewart om reaksjonen fra sine syv barn om at han skal bli pappa igjen. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO:  I august ble det kjent at rockelegenden Rod Stewart (65) og hans 39 år gamle modellkone, Penny Lancaster, venter deres andre barn sammen. Babyen, som er ventet til vinteren, blir Stewarts åttende barn. Fra før av har rockestjernen sønnen Alastair med Penny, samt seks andre barn fra tidligere forhold.

Til The Sun innrømmer 65-åringen nå at hans neste barn definitivt også blir hans siste.

- Jeg kan ikke få flere barn nå, da vil jeg måtte holde på til jeg er 90, sier han til den engelske avisen.

Det var i fjor høst at rockestjernen og kona avslørte at de drømte om en liten bror eller søster til sønnen Alastair (4), og paret har aldri lagt skjul på at de er overlykkelige over den nye familieforøkelsen.

- Vi var ekstatiske og frydet oss over å kunne fortelle Alastair at han skal bli storebror til en liten baby, rett før mammas 40-årsdag, sier paret til People Magazine i forrige måned.

Stewarts resterende barn skal, ifølge ham selv, også ha blitt glade for at 65-åringen nå blir far for åttende gang.

- De har visst i noen år at vi har forsøkt å få et til, og er ekstatiske over nyheten, forteller han.

Hverken Rod eller Penny har villet si noe om hvilket kjønn babyen har, men rockeren har tidligere uttalt at kona drømmer om en liten datter. 

- Penny vil ha en jente, så hun har én av hver, men jeg er ikke så nøye. En ting jeg gjør, er å lage flotte unger, har han sagt.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: - 64-åringen vil ha flere barn