FALT FOR STEMMEN: Det oppsto søt musikk da Steinar Albrigtsen spilte inn låten «A million stars» med Monika Nordlie. Om en uke gir de hverandre sitt ja. Foto: Seher.no/ Ida Klokk
FALT FOR STEMMEN: Det oppsto søt musikk da Steinar Albrigtsen spilte inn låten «A million stars» med Monika Nordlie. Om en uke gir de hverandre sitt ja. Foto: Seher.no/ Ida KlokkVis mer

- Jeg kan ikke få barn

Neste helg gifter Steinar Albrigtsen seg med sin 20 år yngre forlovede, men paret har ikke mulighet til å stifte sin egen familie sammen.

SEOGHØR.NO: Nyttårsaften 2011 fridde den folkekjære artisten Steinar Albrigtsen (56) til kjæresten Monika Nordli (36). Neste helg står bryllupet, og de gleder seg veldig til å bli mann og kone.

- Jeg er heldig som har en så god venn i Steinar. I tillegg har jeg fått en utrolig flott familie på kjøpet, forteller Monika i et intervju med Dagbladet.

Steinar har barna Karl Jakob (13), Anna (18) og Stine (26) fra tidligere forhold, noe Monika setter stor pris på siden hun og Steinar ikke kan stifte sin egen familie sammen.

- Nei, jeg kan faktisk ikke få barn. Men jeg er veldig glad jeg kan låne Steinars barn litt. Det er veldig hyggelig, sier hun til avisa.

Duoen, som tidligere har sagt at de ikke bryr seg om aldersforskjellen på 20 år, møttes i 2006 og dro på date sammen kort tid etterpå.

- Jeg inviterte henne på middag. Hun var lett å snakke med, vi lo mye. Vi hadde lik moral, og brant begge for veldedig arbeid, forteller Albrigtsen og utdyper hva han falt for hos henne:

- Vi kan snakke om alt. Det ble et tomrom når ikke Monika var der. Jeg måtte stadig finne påskudd for å ringe henne, sier han til Dagbladet.
 


LES OGSÅ: - Jeg skal bare møte opp i bryllupet