- Jeg kan ikke endre BH-størrelsen min

Modell Kate Upton slår tilbake mot kroppskritikken.

POPULÆR MODELL: Toppmodell Kate Upton har blitt svært ettertraktet de siste årene, mye takket være hennes flotte former og friske utstråling. På The Met Gala i New York i starten av mai strålte hun i grønt. Foto: All Over Press
POPULÆR MODELL: Toppmodell Kate Upton har blitt svært ettertraktet de siste årene, mye takket være hennes flotte former og friske utstråling. På The Met Gala i New York i starten av mai strålte hun i grønt. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Modell Kate Upton (20), som i år prydet coveret på Sports Illustrated Swinsuit Edition for annen gang, er i vinden om dagen.

Den yppige skjønnheten figurerer på mai-utgaven av motemagasinet Vouge, og hun ble nylig kåret til den 8. mest sexy kvinnen i verden av bladet Maxim.

Men selv om modellen nå får anerkjennelse for sine flotte former, har Upton også måttet tåle mye kroppskritikk.

- De tingene folk avviser er ting jeg ikke kan endre. Jeg kan ikke bare forandre BH-størrelsen min. [Puppene mine] er helt naturlige! Jeg kan trene og være sunn og motivert, men jeg kan ikke forandre på alle ting, sier hun til Vouge ifølge Life&Style.

20-åringen har tidligere uttalt at hun ikke vil sulte seg, og at hun foretrekker å være glad og sunn fremfor sulten og spinkel. Derfor synes hun det er gledelig at moteindustrien har begynt å like idéen om litt mer formfulle modeller.

- Jeg lever bare livet mitt. Jeg elsker kroppen min, det er den Gud gav meg! Jeg føler meg sikker på meg selv, og hvis det inspirerer andre kvinner til å bli sikre på kroppen sin, er det flott, understreker hun videre i intervjuet.

LES OGSÅ:  - Så tynn at det er vondt å se på

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer