- Jeg kan ikke bruke en kjole to ganger

Taylor Swift vil ikke virke utdatert.

Publisert
Sist oppdatert
Se video med Taylor Swifts mange antrekk øverst i saken!

SEOGHØR.NO: Taylor Swift (22) har raskt blitt en popyndling verden over. Og som en ekte stjerne har hun selvsagt garderoben i orden. 

Swift har tjent en formue på hitsanger, og er nå verdens best lønnede artist under 30 år. Mye av pengene blir brukt på garderoben. Taylor vil nemlig helst unngå å bruke samme antrekk to ganger. 

- Jeg har et problem fordi jeg ikke kan bruke en kjole to ganger uten at noen skriver om det. Så dessverre må jeg handle kjoler hele tiden, sier Swift til Harper's Bazaar. 

22-åringen elsker å pynte seg i flotte kjoler og har en leken og feminin stil.

- Det er noe veldig feminint med en kjole. Enten det er en sommerkjole som får meg til å føle meg bekymringsløs, eller en flott cocktailkjole eller en vintagekjole som gjør meg om til en husmor fra 1950-tallet - jeg er bare veldig glad i kjoler. 

Men mote er ikke et tema hun diskuterer med kjendisvenner som Emma Stone og Selena Gomez. Venninnegjengen snakker om de samme temaene som blir diskutert på jenterom verden over. 

- Vi snakker om forhold, følelser, kjærlighet og gutter, røper sangeren.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Snublet i designerkjolen  

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer