- Jeg kan ikke bli gravid

Playboy-modellen Coco Austin fortviler etter sjokkbeskjed fra legen.

FÅR IKKE BARN: Coco Austin brast i gråt da hun fikk vite at et svangerskap kan bli vanskelig. Her er hun sammen med ektemannen Ice T.  Foto: All Over Press
FÅR IKKE BARN: Coco Austin brast i gråt da hun fikk vite at et svangerskap kan bli vanskelig. Her er hun sammen med ektemannen Ice T. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Den amerikanske modellen og skuespilleren Coco Austin har de siste årene vært mest kjent som kona til rapperen Ice-T. Paret deler mye av privatlivet i sin egen realityserie «Ice Loves Coco», og nylig fanget kameraene et svært privat øyeblikk fra Cocos hverdag.

Modellen trodde hun var gravid og dro til legen, som ikke bare benektet at hun var på vei, men fortalte Coco at hun kan få problemer med å få barn. Coco har nemlig så høyt blodtrykk at legen mente det var utrygt dersom hun ble gravid.

Coco gråter og fortviler foran kameraene.

- Jeg kan ikke bli gravid, sier stjernen fortvilet i serien.
 
Ice T virker derimot ikke så trist som sin kone og spøker med at hun nok får problemer med å legge om livsstilen og få et mer stressfritt liv.

30-åringen er mest kjent for å ha lagt ut lettkledde bilder av seg selv, noe som har ført til kritikk fra flere amerikanske medier om at hun gjør hva som helst for å holde seg i rampelyset.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Nå er jeg klar for løpetur 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer