- Jeg kan ikke bli for tynn

Truls Svendsen mener han vil miste noe av seg selv om han blir for tynn.

DANSESHOW: - Jeg trives godt med å være tynnere, men jeg har ikke noe imot å være litt rund, sier Truls Svendsen i intervju med VG Helg. Her er han avbildet under Beyonce-dans med Harald Rønneberg og Thomas Numme.  Foto: Stella Pictures
DANSESHOW: - Jeg trives godt med å være tynnere, men jeg har ikke noe imot å være litt rund, sier Truls Svendsen i intervju med VG Helg. Her er han avbildet under Beyonce-dans med Harald Rønneberg og Thomas Numme. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Under lørdagens Gullruten-show i Bergen, er Truls Svendsen nominert til årets mannlige programleder for TV 2s lørdagssatsning «Kvelden er din». Mange omtaler han som en «godklump», men det har han ingenting imot.

- Godklump er jo positivt. En klump er ikke så bra, men hvis man legger til god, så blir det straks bedre. Klaus Sonstad og jeg er to runde fyrer som er snille med gjestene. Derav godklump, sier Svendsen til VG Helg.

Programlederen omtales som «yoyo-slanker av rang» i avisen. Han kan gå ned 20 kilo på to-tre måneder, før han legger det på seg igjen på et par år.

- Jeg trives godt med å være tynnere, men jeg har ikke noe imot å være litt rund. Jeg kan ikke bli for tynn, for da mister jeg noe av meg selv. Men det er klart, jeg er jo snart 40, må tenke på helsa, og det er jo ikke gøy å skulle kjøpe klær, men ikke engang få på seg XXL, sier Truls Svendsen til VG Helg.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Ble TV-stjerne etter møte på studentkroa

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer