- Jeg kan gifte meg når som helst

Det skorter nemlig ikke på tilbud for Tarjei Bø.

POPULÆR: Skiskytter og VM-gullvinner Tarjei Bø drukner i frierbrev og annen fanpost. Her poserer han med verdenscuptrofeet etter verdenscupavslutningen i skiskyting i Holmenkollen i mars.   Foto: SCANPIX
POPULÆR: Skiskytter og VM-gullvinner Tarjei Bø drukner i frierbrev og annen fanpost. Her poserer han med verdenscuptrofeet etter verdenscupavslutningen i skiskyting i Holmenkollen i mars. Foto: SCANPIX Vis mer
SEHER.NO: At suksess i skisporet ofte medfører en spesiell oppmerksomhet fra det motsatte kjønn, har både langrennsløper Therese Johaug (22)    og skiskytter Emil Hegle Svendsen (25) fått erfare.

Nå opplever også gullvinner og skiskytter Tarjei Bø (22) at frierbrevene strømmer på, spesielt etter å ha innkassert tre gull- og to bronsemedaljer under skiskytter-VM i Khanty-Mansiysk i vinter.

- Det er nok av folk som har lyst til å gifte seg med meg. Jeg kan gifte meg når som helst, for å si det sånn, forteller Bø glisende til Dagbladet.

Og ikke overraskende har spesielt russiske jenter latt seg sjarmere etter nordmannens VM-storeslem i Russland, og han avslører at det nå kommer mange brev fra den kanten.

- De fleste brevene virker faktisk ganske seriøse. Om de ikke nødvendigvis vil gifte seg med meg, så håper de nok å komme i kontakt. Jeg må nesten le litt av det, innrømmer han overfor Dagbladet.

Dessverre for de håpefulle brevskriverne kommer den kjekke skiskytteren neppe til å benytte seg av noen av tilbudene. Nå er nemlig gullvinnerens hovedfokus på trening, og han understreker at han ikke savner å ha noen kjæreste...

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Nå er forholdet over