- Jeg kan føde når som helst

Charterfeber-deltageren Rannveig Heitmann var forberedt på at alt kunne skje på den røde løperen - kun fem dager før hun har termin. Se video fra premierefesten!

Publisert
Sist oppdatert
Se video fra premierefesten øverst i artikkelen og flere bilder av deltagerne nederst i saken!

SEOGHØR.NO: Stemningen stod i taket, da årets deltagere i realityserien «Charterfeber» feiret seg selv med premierefest i Oslo mandag kveld.

En av de som vakte mest oppsikt på den røde løperen var bloggeren Rannveig Heitmann (20), som om kun fem dager venter sitt andre barn.

Til Seoghør.no sier hun at hun ikke hadde lagt noen plan for hva hun skulle gjøre hvis babyen meldte sin ankomst i løpet av kvelden.

- Nei, det har jeg ikke tenkt på. Jeg kan jo føde når som helst. Da får jeg håpe kjæresten min kommer og henter meg raskt. Ellers kanskje Charter-Svein må kjøre. Vi får se hva som hender, sier hun med et smil.

Fant tonen med nytt reisefølge
Svein Østvik, som i år har reist på tur med Se og Hør-lesernes utvalgte deltager Gunnar Berg fra Halden, sa han raskt fant tonen med sin nye turkamerat.

- Han er til tider enda villere enn meg, men et veldig godt menneske.

- Hva er det pinligste som skjedde deg på Gran Canaria?

- Nei jeg og Gunnar kysset jo. Det var ikke planlagt, men det kommer vel på TV, sier han og ler sin karakteristiske latter.

Se og hør mer om Charter-deltagernes pinlige minner fra årets innspilling i videoen øverst i artikkelen!

«Charterfeber» har TV-premiere tirsdag klokken 21:30. Finn dine favorittprogrammer i Seoghør.nos TV-guide!


Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer