NYTT FILMPAR: Kristen Stewart og Ben Affleck blir å se på lerretet sammen til neste år. Foto: FameFlynet
NYTT FILMPAR: Kristen Stewart og Ben Affleck blir å se på lerretet sammen til neste år. Foto: FameFlynetVis mer

- Jeg kan bekrefte ryktene

Kristen Stewart og Ben Affleck innleder et hett forhold i ny komedie.

SEOGHØR.NO: Det har vært et tøft halvår for Kristen Stewart (22) etter at det i sommer kom fram at hun hadde vært utro bak kjæresten Robert Pattinsons (26) rygg.

Det var mens Kristen spilte inn «Snow White & the Huntsmen» at hun innledet et forhold til den gifte og 19 år eldre Rupert Sanders (41) - filmens regissør. Etter å ha gitt Pattinson en offentlig unnskyldning og tryglet om tilgivelse i flere måneder valgte han å ta henne tilbake i september.

Paret har den siste tiden reist verden rundt og promotert «Breaking Dawn – Part 2» - den siste filmen i Twilight Sagaen, og nå avslører Stewart at hun allerede har nye prosjekter på gang til våren. Hun skal nemlig spille mot Ben Affleck (40) i filmen «Focus».
 
- Jeg kan bekrefte ryktene. Det er en komedie og jeg gleder meg veldig. Vi starter filmingen i april, sier hun til Huffington Post.


Nettavisen skriver at det vil bli noen hete sex-scener mellom Affleck og Stewart i filmen, og at trebarnsfaren synes «Twilight»-stjernen er fantastisk og ble svært glad for at hun takket ja til rollen.


Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Pass deg, Robert! Hun kommer til å være utro igjen!