GIKK HVER TIL SITT: Magne Hoseth og Monica Eide Møster går hver til sitt.
GIKK HVER TIL SITT: Magne Hoseth og Monica Eide Møster går hver til sitt. Vis mer

- Jeg kan bekrefte at vi har skilt lag

Magne Hoseth og samboeren har flyttet fra hverandre.

SEOGHØR.NO: Magne Hoseths (33) og samboer Monica Eide Møster (26) har flyttet fra hverandre, skriver VG.

- Jeg kan bekrefte at vi har skilt lag, men ut over det har jeg ingen kommentar, sier Magne Hoseth til VG.

Eide Møster skal ha flyttet fra parets felles bolig til en leilighet i Molde med deres sønn. Hun ønsker ikke å kommentere saken overfor VG, men bekrefter også at de ikke er samboere lenger. Paret traff hverandre for åtte år siden

Paret ble sterkt profilert i tiden rundt cupfinalen i fjor, og det ble kjent at Molde-spilleren kjempet en hard kamp på hjemmebane. Mens Hoseth avgjorde cupfinalen mot Rosenborg, lå samboeren på sykehus i Trondheim. Lymfekreften ble oppdaget i september 2012.

- 16. mai i år fikk vi vite at Monica var frisk. 22. juli fikk vi beskjed om at noe var galt. I to måneder hadde vi senket skuldrene. Men det viste seg at kreften var tilbake, og den var mer aggressiv enn første gang. Jeg trodde denne kampen var over. Men det ble noen tøffe ekstraomganger, sa Magne til Romsdals Budstikke, en uke etter cupfinalen.

Den gangen var kreften enda mer aggressiv.

– Jeg hadde ikke forestilt meg at det skulle bli så ille. Jeg merker på henne hvor dårlig hun er. Det er helt forferdelig å se at et menneske du elsker så høyt har det så vondt. Heldigvis er mor til Monica sammen med henne når hun er i Trondheim. Hun er der og passer på henne, mens jeg er hjemme med sønnen vår. Vi gjør vårt beste, alle sammen, sa Hoseth.
I i desember i fjor ble hun endelig friskmeldt.

LES OGSÅ: - Jeg kan tenke at jeg nå får en straff