Tyra Banks og Erik Asla:

- Jeg kan bekrefte at vi gikk våre egne veier i våres

Norske Erik Asla bekrefter bruddet med Tyra Banks.

BRUDD: Ifølge flere utenlandske medier skal det angivelig være slutt mellom supermodellen Tyra Banks og den norske fotografen Erik Asla. Foto: NTB Scanpix
BRUDD: Ifølge flere utenlandske medier skal det angivelig være slutt mellom supermodellen Tyra Banks og den norske fotografen Erik Asla. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Seoghør.no): Tirsdag denne uken begynte ryktene om at forholdet mellom den tidligere supermodellen og programleder Tyra Banks (43) og den norske fotografen Erik Asla (53) var over etter fem år som kjærester.

Nå bekrefter Erik selv bruddet overfor VG.

- Jeg kan bekrefte at vi gikk våre egne veier i våres, skriver Asla i en sms til avisen.

- Vi har det begge kjempefint og fokuserer på rollene som foreldre.

Det var Page Six som omtalte bruddet tidligere denne uken.

Slet med å bli gravid

Det var i januar i fjor den profilerte duoen delte den gledelige nyheten om at de hadde fått barn, etter flere prøverørsforsøk.

Via surrogatmor fikk paret sønnen York Banks Asla.

- Vi er så glade for vår nye lille bunt av glede. Veien til dit vi er i dag har ikke vært en lett prosess, som vi tidligere har delt. Men det var et sterkt, vakkert lys i enden av tunnelen for meg og hans far, Erik, sa hun til People.com den gangen.

- Alt er topp. Jeg er super duper astronomisk happy, sa Erik til Se og Hør etter fødselen.

Kort tid etter delte paret det første bildet av sønnen.

This is the Happiest Valentine's Day of my life. York, Daddy, and I send you so much love.

Et innlegg delt av Tyra Banks (@tyrabanks)

- Dette er den lykkeligste valentinsdagen i mitt liv. Pappa Erik Asla og jeg sender deg masse kjærlighet, skrev hun under bildet.

Møttes på jobb

I 2013 ble det kjent at Tyra og Erik hadde blitt et par.

Erik, som opprinnelig er fra Drammen, har bodd en årrekke i Los Angeles hvor han er en anerkjent fotograf, og det var da han jobbet som dommer og fotograf i sesong åtte av norske «Top Model», som ble spilt inn i USA, at duoen møttes for første gang.

På den tiden jobbet Tyra som programleder for programmet.

Året etter tok paret forholdet et skritt videre og flyttet sammen.

Åpnet seg opp om kjærligheten

I oktober i fjor gjestet den profilerte duoen stolen til Fredrik Skavlan i programmet «Skavlan».

Der åpnet Erik opp om da han innså at Tyra var mer enn bare en venn.

- Det var under den tredje middagen vi hadde sammen. Jeg vil ikke kalle det en date, for det var bare en middag. Men noe skjedde, fortalte han, før Tyra Banks tok ordet:

- Han sølte ut kaffen sin over hele bordet. Du vet, han så meg inn i øynene - det ble for mye for ham, spøkte hun.

- Ja, det er nok sannheten. Fram til denne middagen hadde det bare handlet om forretninger ... Og kom igjen, hun er jo tross alt Tyra Banks, jeg kunne ikke bare ta henne med ut på middag, sånn uten videre.

Saken fortsetter under.

SKAVLAN: Da Erik Asla og Tyra banks gjestet Skavlan fortalte Erik Asla om forholdet med supermodellen Tyra Banks. Video: NRK Vis mer

Ikke opptatt av kjendisstatusen

I et intervju med Dagbladet Magasinet fra 2014 ga drammenseren uttrykk for at han ikke er opptatt av kjærestens kjendisstatus, og at han blir «totalt uimponert av berømte mennesker, og deres rikdom».

- Det som imponerer meg med henne er hennes medmenneskelighet, driv, og hvor ekte hun er. Hun har tusen prosjekter på gang, og vil skape ting hele tiden, hun er en utømmelig energikilde og veldig inspirerende, sa han den gang.

LES OGSÅ: Sjokkerer fansen med Instagram-video

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer