- Jeg kan bekrefte at det er min rumpe

Fotballproffen brukte ikke stand-in i reklamefilm.

HOT: Reklamefilmen er regissert av Madonnas eksmann Guy Ritchie, og kampanjen heter David Beckham Bodywear for H&M collection. Foto: H&M/PLANET PHOTOS
HOT: Reklamefilmen er regissert av Madonnas eksmann Guy Ritchie, og kampanjen heter David Beckham Bodywear for H&M collection. Foto: H&M/PLANET PHOTOS Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Fotballspiller David Beckham (37) kan mer enn å sparke ballen i mål. I likhet med kona Victoria Beckham (38) - og sønnen Cruz (10) - er han nemlig et yndet foto-objekt for diverse reklamekampanjer.

Rundt omkring på kjøpesentre og reklamebrett verden over har man kunne beskue kjekkasen iført en snerten grønn liten boksershorts fra kolleksjonen han fronter for den svenske billigkjeden Hennes & Mauritz.

Flere onde tunger har hevdet at fotballspilleren har fått hjelp av en stand-in på nærbildene av hans stramme bakdel - men dette avkrefter Beckham på det sterkeste:

- Ja, jeg kan bekrefte at det er min rumpe! Noen har påstått at jeg har brukt stand-in, men det er altså feil, fortalte han direkte på fransk TV denne uken, ifølge The Sun.

Beckham befinner seg for tiden i den franske hovedstaden hvor han har signet millionkontrakt med toppklubben Paris Saint-Germain, og spiller blant annet side om side med den svenske fotballkjekkasen Zlatan Ibrahimovic (31).

Men til tross for millionkontrakt får ikke Beckham et rødt øre for sine ballprestasjoner for PSG - Beckham forguder barn og ungdom, og har nemlig bestemt seg for å donere lønnen på 1,3 millioner til lokale veldedighetsinstitusjoner som er rettet mot nettopp barn og ungdom.

Kona Victoria bor i London sammen med parets fire barn. Tidligere i uken var hun til stede i Paris for å se ektemannen debutere for det franske laget.

LES OGSÅ: Se så stor Harper Seven Beckham har blitt!

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer