Courteney Cox:

- Jeg kan bare ikke tro det

«Friends»-stjernen er en av de som ser evig ung ut, men som likevel merker alderen.

BÆRER ALDEREN MED STIL: Den tidligere «Venner for livet»-stjernen har bestemt seg for at rynkene bare får komme - det er bedre enn å få et glatt Botox-ansikt. Foto: Matt Baron / REX / Shutterstock Editorial / NTB
BÆRER ALDEREN MED STIL: Den tidligere «Venner for livet»-stjernen har bestemt seg for at rynkene bare får komme - det er bedre enn å få et glatt Botox-ansikt. Foto: Matt Baron / REX / Shutterstock Editorial / NTB Vis mer
Publisert

11 år etter at Jennifer Aniston (54) fikk sin stjerne på Hollywood Walk of Fame, var det endelig Courteney Cox' (58) tur til å se navnetrekket sitt på denne berømte gaten.

29 år etter at den aller første episoden av «Venner for livet», stilte Jennifer og Lisa Kudrow (59) opp for å hylle sin gode venninne.

- Å være en av Courteneys venner, er som å være i familie med henne. Helt siden vi møtte henne for første gang var hun inkluderende, varm, kjærlig og interessert i alt ved deg, sa Jennifer fra talerstolen.

Takket nei

Det var Courteney som var den største stjernen da «Friends»-gjengen ble satt sammen. Hun hadde allerede danset med Bruce Springsteen (73) i musikkvideoen til «Dancing in the Dark», og spilt kjæresten til Michael J. Fox (61) i suksess-serien «Fem i familien».

Produsentene av «Friends» ville ha henne i rollen som Rachel, men hun ba om å få spille Monica isteden.

- Av en eller annen grunn kunne jeg kjenne meg mer igjen i Monica. Jeg er veldig lik henne … Ikke at jeg er like flink til å vaske som henne, men jeg liker å holde ting i orden.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer