EXIT TROMMER: - Etter å ha spilt trommer i 50 år, måtte jeg til slutt stoppe å spille. Alt kommer av at jeg har spilt såpass lenge, og jeg kan ikke engang holde stikkene uten at det gjør vondt, sier Phil Collins. Foto: STELLA PICTURES
EXIT TROMMER: - Etter å ha spilt trommer i 50 år, måtte jeg til slutt stoppe å spille. Alt kommer av at jeg har spilt såpass lenge, og jeg kan ikke engang holde stikkene uten at det gjør vondt, sier Phil Collins. Foto: STELLA PICTURESVis mer

- Jeg kan aldri spille igjen

Musikerlegenden må legge trommekarrieren på hylla - for alltid.

SEHER.NO: Superstjernen Phil Collins (58) kan aldri mer kan spille trommer. Årsaken er at han lider av skade i ryggraden.

Etter flerfoldige år bak settet kan ikke engang den tidligere Genesis-stjernen lenger holde trommestikkene sine, avslører han til Daily Mail.

- Etter å ha spilt trommer i 50 år, måtte jeg til slutt stoppe å spille. Alt kommer av at jeg har spilt såpass lenge, og jeg kan ikke engang holde stikkene uten at det gjør vondt. Jeg måtte til og med en periode tape stikkene til hendene mine for å komme meg igjennom, forteller han til avisen.

Collins benytter likevel sjansen til å berolige fansen om at musikk-karrieren ikke er over av den grunn.

- Jeg kan fortsatt synge, sier 58-åringen.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Tør ikke parodiere svigerfar