Durek Verrett:

- Jeg kan aldri erstatte Ari

Durek Verrett forteller åpenhjertig om forholdet til prinsesse Märtha Louise og døtrene hennes.

VIKTIG STØTTE: Prinsesse Märtha Louise har selv uttalt seg om den enorme støtten hun finner i kjæresten Durek Verrett. Foto: TV 2
VIKTIG STØTTE: Prinsesse Märtha Louise har selv uttalt seg om den enorme støtten hun finner i kjæresten Durek Verrett. Foto: TV 2 Vis mer
Publisert

Durek Verrett (46), best kjent her til lands som prinsesse Märtha Louises (49) kjæreste, har tilsynelatende blitt bare viktigere og viktigere i prinsessens liv de siste årene - også for barna hennes, som hun fikk med Ari Behn.

Den kjente forfatteren og kunstneren gikk som kjent bort første juledag i 2019. Siden har prinsessen åpnet seg om sorgen og tapet av eksmannen og ikke minst - barnas far.

Stiller opp for barna

Det gjør hun også i den nye TV 2-serien sin, «Märtha», som følger prinsessen tett.

Det er også her Durek Verrett nå åpenhjertig forteller at han aldri kan ta over den viktige rollen som Behn hadde for de tre døtrene sine.

TIL STEDE FOR BARNA: Durek sammen med Märtha og Emma Tallulah Behn. Foto: TV 2
TIL STEDE FOR BARNA: Durek sammen med Märtha og Emma Tallulah Behn. Foto: TV 2 Vis mer

- Jeg kan aldri erstatte faren deres, men Ari, hvis du hører, så gjør jeg det beste jeg kan for å være den beste for barna dine, sier Verrett i onsdagens episode.

46-åringen forteller også at han forsøker å være til stede, lytte og snakke med de tre jentene. Prinsessen selv legger ikke skjul på at kjæresten har vært en enorm støtte etter at Behn gikk bort.

- Da Ari døde var det ekstremt viktig at Durek var her, for alle sammen. Han var den eneste som klarte å fungere, sier Märtha Louise, og legger til at det er godt å ha en person å kunne lene seg på og som gir henne styrke.

Ga Märtha ultimatum

Også tidligere har Verrett vært åpen om at barna til prinsessen er viktige.

I forbindelse med «Kjærlighetsmønster»s live-podkast i fjor høst fortalte nemlig 46-åringen at etterhvert som han og Märtha tilbrakte mer tid sammen, og snakket hyppigere sammen på telefon, stilte han et ultimatum til henne.

- Jeg sa til Märtha at jeg ikke kan gå inn i dette forholdet før jeg har møtt barna hennes, før jeg forstår meg på barna hennes og kommer overens med dem, fortalte han.

FORFULGT: I «Märtha» på TV 2 snakker prinsesse Märtha Louise ut om forholdet til Ari Behn. Hun beskriver den første tida som «ganske spesiell», og forteller at de ble forfulgt 24 timer i døgnet. Programmet har premiere på TV 2 7. april. Video: TV 2 Vis mer

- Fordi jeg tror at når en mann går inn i et forhold med en dame som allerede har barn, så må man være forpliktet. Du må være der, ikke bare for henne, men for barna også, la han til.

På dette skal Märtha ha svart at hvis barna hennes ikke forsto seg på Verrett, kunne de ikke gå inn i et forhold.

Dermed kom de frem til løsningen om at prinsessen skulle ta med seg barna til Los Angeles, og møte Verretts familie.

- Jeg så på denne fantastiske kvinnen og måten hun elsker barna sine på, og i det øyeblikket visste jeg at jeg kunne elske denne kvinnen. Fordi en kvinne som elsker barna sine, elsker samfunnet sitt. Og når hun elsker alle i samfunnet sitt, vet jeg at hun kan elske meg, fortsatte han.

DUREK: I andre episode av «Helt Harald» forteller prinsesse Märtha Louise om hvordan hun møtte sjaman Durek. Vis mer

LES OGSÅ: Røper flytteplaner: - Barna blir selvsagt med

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer