- Jeg kaller ham fortsatt Bruce

Bruce Jenners mor, Esther, ønsker ikke helt å venne seg til navnet Caitlyn.

FÅR PROBLEMER: Bruce Jenners mor, Esther Jenner, sier hun fortsatt kommer til å kalle ham Bruce. Det er tross alt det navnet hun og faren hans har gitt ham. Foto: NTB Scanpix
FÅR PROBLEMER: Bruce Jenners mor, Esther Jenner, sier hun fortsatt kommer til å kalle ham Bruce. Det er tross alt det navnet hun og faren hans har gitt ham. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Mandag skjedde det to store ting i familien Kardashian/Jenner. Først kom nyheten om at Kim Kardashian (34) venter sitt barn nummer to.

KJØNNSSKIFTE: Bruce Jenner er blitt kvinne, og viser seg fram på forsiden av Vanity Fair som Caitlyn. Foto: Ap
KJØNNSSKIFTE: Bruce Jenner er blitt kvinne, og viser seg fram på forsiden av Vanity Fair som Caitlyn. Foto: Ap Vis mer
STØTTER SØNNEN: Esther sier hun støtter sønnen fullt ut. Foto: Xposure
STØTTER SØNNEN: Esther sier hun støtter sønnen fullt ut. Foto: Xposure Vis mer
AVSLØRTE BABYNYHET: Bruce sin stedatter, Kim Kardashian, avslørte mandag at hun og Kanye West blir tobarnsforeldre. Foto: SipaUSA
AVSLØRTE BABYNYHET: Bruce sin stedatter, Kim Kardashian, avslørte mandag at hun og Kanye West blir tobarnsforeldre. Foto: SipaUSA Vis mer

Litt senere på dagen ble forsiden den kommende utgaven av Vanity Fair lagt ut på nettet. På forsiden viste Bruce Jenner (65) seg for første gang som kvinne.

«Kall meg Caitlyn» lød det fra Jenner på oppslaget.

Jenner og forsiden er blitt hyllet i medier verden over. Til og med USAs president Barack Obama kom med komplimenter til den tidligere OL-vinneren og realitystjernen.

«Det kreves mot å dele historien din», skrev han på Twitter.

Saken fortsetter under bildet.


Etter at forsiden ble avslørt på nettet, uttalte også Bruce' mor, Esther Jenner, seg.

- Hun er vakker! Jeg var der forrige uke. Og da møtte jeg Caitlyn. Hun er... Hun føler seg så mye mer komfortabel, sier hun til Access Hollywood.

Saken fortsetter under bildet.


Men moren kommer nok ikke til å bruke navnet Caitlyn fast.

- Jeg må fortsatt kalle ham Bruce. Hans far og jeg ga ham det navnet. Det kommer til å bli vanskelig for meg å venne meg til navnebyttet. Men jeg er veldig lykkelig for ham - eller henne.

- Jeg flyktet fra mange ting, men jeg er stolt av hva jeg har oppnådd. Denne fotoshooten handler om livet mitt, og hvem jeg er som person. Bruce måtte alltid fortelle en løgn. Hver dag var bygget på en løgn. Caitlyn har ingen hemmeligheter. Når denne forsiden kommer ut, er jeg fri, sa Bruce om forsiden.


LES OGSÅ: Kjendisene hyller Caitlyn Jenner

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer