OPERERTE BRYSTENE: - Jeg er strålende fornøyd med mine nye bryster og jublet da jeg så meg i speilet for første gang etter operasjonen, sier «Paaradise Hotel»-vinner Tina Skovdal til Seoghør.no. Foto: Sølve Hindhamar, Seoghør.no
OPERERTE BRYSTENE: - Jeg er strålende fornøyd med mine nye bryster og jublet da jeg så meg i speilet for første gang etter operasjonen, sier «Paaradise Hotel»-vinner Tina Skovdal til Seoghør.no. Foto: Sølve Hindhamar, Seoghør.noVis mer

- Jeg jublet da jeg så meg i speilet

«Paradise Hotel»-vinner Tina Skovdal sier hun har fått et nytt liv, etter at hun kjøpte silikoninnlegg for premiepengene.

SEOGHØR.NO: Tina Skovdal (22) kunne torsdag feire at hun ble 150 000 kroner rikere da hun gikk til topps i TV3-serien «Paradise Hotel» sammen med partneren Sander Johansen Kalstrup (22).

Men allerede før resultatet ble kjent, hadde Tina brukt deler av premiesummen på silikoninnlegg i brystene.

Uvant å se seg i speilet
To uker etter operasjonen, som forstørret brystene med tilsammen 790 gram, synes Kolbotn-jenta det fortsatt er uvant å se seg i speilet.

- Det er vanskelig å tro at det er meg, for det er jo en stor forandring. Men jeg angrer ikke ett sekund. Jeg jublet første gang jeg så meg i speilet etter operasjonen, sier hun og smiler.

Da Seoghør.no møtte Tina og flere av de andre Paradise-jentene under innspillingen i Mexico, avslørte halvparten av dem at de har lagt seg under kniven for å forstørre brystene.

- Jeg synes ikke silikon lenger er noen «big deal», og tror det er veldig mange på min alder som har skaffet seg det, sa Charlotta Hedlund (20) .

Ber jenter tenke seg godt om
Selv om hun stortrives med sine nye, kunstige attributter, oppfordrer imidlertid Tina andre jenter til ikke å legge seg under kniven uten å tenke seg godt om.

Tina avslører at  hun selv har tenkt på operasjon i fire år, før hun tok skrittet.

- Jeg har alltid hatt små bryster, og har vært veldig opptatt av det, men brukte likevel fire år på å bestemme meg. Man bør kanskje ikke kaste seg ut i dette med en gang man fyller 18, sier hun til Seoghør.no.

LES OGSÅ: Jeg ville ikke dele pengene med Kristian René