- Jeg jobbet som en gal for å få tilbake kroppen

Beyoncé gikk ned 28 kilo etter fødselen. Det resultatet ville hun gjerne vise fram.

UTFORDRENDE: Beyoncé sparer ikke på kruttet i sin nye musikkvideo. Foto: Stella Pictures
UTFORDRENDE: Beyoncé sparer ikke på kruttet i sin nye musikkvideo. Foto: Stella Pictures Vis mer

SEOGHØR.NO: Popstjernen Beyoncés (32) nye album har fått mye oppmerksomhet. Mest av alt for de mange lettkledde videoene stjernen har laget til singlene på plata.

I dokumentaren «Liberation» forteller sangeren nå selv om valget hun har tatt når det kommer til å være lettkledd og utfordrende, samt hvordan hun kjempet for å få tilbake drømmekroppen etter graviditeten med datteren Blue Ivy.

- Når jeg forlovet meg var det på ektemannen min sin fødselsdag. Jeg tok han med til Crazy Horse og husker at jeg tenkte: «Herregud, de jentene der er kule». Jeg tenkte at det var det mest sexy showet som var mulig å lage. Jeg ønsket at jeg kunne opptre slik foran mannen min. Så jeg gjorde det i videoen, sier Beyoncé om «Partition» ifølge E Online.

I videoen danser stjernen i flere utfordrende antrekk, blant annet en stringtruse.

- Jeg var veldig bevisst på at jeg viste frem kroppen min. Jeg veide 88 kilo da jeg fødte. Jeg gikk ned 28 kilo. Jeg jobbet som en gal for å få tilbake kroppen min. Derfor ville jeg vise den frem, sier Beyoncé i dokumentaren.

STOLT: Popstjernen forteller at hun er stolt av kroppen sin og viser den gjerne frem hvis anledningen byr seg. Foto: Stella Pictures
STOLT: Popstjernen forteller at hun er stolt av kroppen sin og viser den gjerne frem hvis anledningen byr seg. Foto: Stella Pictures Vis mer

-Jeg ville vise at man kan føde barn, jobbe hardt og få tilbake kroppen sin. Jeg skjemmes ikke over å være seksuell, fortsetter popstjernen.

Beyoncé er gift med rapperen Jay-Z (44). Sammen har de datteren Blue Ivy (2). Beyoncé har tidligere vært med i supergruppen Destinys Child sammen med blant andre Kelly Rowland (32).

LES OGSÅ:   Brukte 39 000 kroner på sexleketøy