- Jeg jobbet på til batteriet mitt ikke virket lenger

TV-aktuelle Nadia Hasnaoui ble utslitt og sykemeldt, men i dag har hun lært å slappe av og kose seg.

<strong>KOSER SEG:</strong> - Jeg vet ikke om jeg er så flink til å balansere i dag, men jeg har det hele tiden med meg at det er lov å slappe av og kose seg og ta en kaffe, forteller den travle NRK-profilen til Seher.no. Foto: Per Ervland, Seher.no
KOSER SEG: - Jeg vet ikke om jeg er så flink til å balansere i dag, men jeg har det hele tiden med meg at det er lov å slappe av og kose seg og ta en kaffe, forteller den travle NRK-profilen til Seher.no. Foto: Per Ervland, Seher.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se videointervju med Nadia Hasnaoui nederst i saken! 

SEHER.NO: Lørdag er det premiere på NRKs nye lørdagsunderholdning «Litt av et Liv», hvor Nadia Hasnaoui (47) inviterer spennende og anerkjente personer til studio.

Nadia har lang fartstid på TV-skjermen, og i fjor ledet hun sammen med Haddy N'jie og Erik Solbakken Eurovision-finalen foran 100 millioner TV-seere verden over. Til Seher.no innrømmer 47-åringen at det var en stor opplevelse.

- Ukene like før var jeg veldig nervøs, men jo bedre forberedt man er, jo mer gleder man seg til å stå der og presentere sirkuset. Jeg var ganske nervøs, men når vi kom ut til Telenor Arena og det står 18.000 mennesker der som bare vil oss vel og gleder seg til å høre låter fra 40 land – da tenkte vi bare at «her går det ikke an å være redd, her må vi kose oss», sier Nadia Hasnaoui til Seher.no.

NRK-profilen hadde ene og alene ansvaret under selve stemmegivningen i showet, noe som tok hele tre kvarter.

- Akkurat det å stå alene, da var det en stor utfordring å holde hodet kaldt.

Som programleder på TV opplever Nadia at mange vil ha en bit av henne. I dag er hun flink til å roe ned sog kose seg, men for omlag ti år siden fikk kroppen nok og hun ble sykemeldt i to-tre måneder. Det skjedde da datteren Fanny (11) var femten måneder gammel.

- Når du er småbarnsmor og jobber full tid, så blir man litt sliten. Så det er noe med å lære seg å ta det litt med ro og ikke bare dundre på som en Duracell-kanin, som jeg gjorde helt til det
atteriet ikke virket lenger. Så det er bare det å innse at man kan sette seg litt ned i sofaen. Verden går ikke under selv om mor tar seg en liten pause.

Til tross for den krevende programlederjobben, er Nadia i dag flink til å kose seg med både venninner og barna Jesper (18), Adrian (16) og Fanny (11).

- Jeg vet ikke om jeg er så flink til å balansere i dag, men jeg har det hele tiden med meg at det er lov å slappe av og kose seg og ta en kaffe. Jeg koser meg veldig med barna mine, koser meg med å gå på fjellet og å gå på kafé med venninner. Når jeg lager mat – da koser jeg meg veldig. Jeg er flink til å kose meg!


Det er mye som er koselig i Nadias liv. 47-åringen synes blant annet det er veldig stas å få  hyggelige fanbrev fra TV-seerne.

- Det er så koselig. Jeg får koselig fanpost og jeg møter bare hyggelig folk på gata! Folk vil ha autograf og sier de synes det er hyggelig å se programmene. Det at folk liker det vi lager og er hyggelig når vi møtes på gata, det er fantastisk!

«Litt av et Liv» sendes på NRK1 på lørdager klokken 20.55. Finn ditt favorittprogram i Seher.nos TV-guide her.
 

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Svenskene raser mot nrosk TV-sending[obj:media:9485]Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer