- Jeg jobber hardt for dette

Katarine Flatland trener opptil seks ganger i uken for å holde kroppen i form.

GLAD I TRENING: 21-åringen trener intervalltrening, langkjøring og styrketrening - gjerne seks ganger i uka. Foto: Seher.no/Kirsti Ertsås
GLAD I TRENING: 21-åringen trener intervalltrening, langkjøring og styrketrening - gjerne seks ganger i uka. Foto: Seher.no/Kirsti Ertsås Vis mer
SEHER.NO: Katarina Flatland har kun rukket å fylle 21 år, men er allerede en av Norges mest populære kvinnelige programledere. Og til Seher.no avslører Katarina at hun legger ned hardt arbeid for å holde seg i form og for å opprettholde sin flotte figur.

- Jeg jobber hardt for kroppen, og det er fordi jeg føler meg mer vel når jeg trener mye. Det er også moro å inspirere andre til trening gjennom bloggen min. Jeg studerer jo til å bli ernæringsfysiolog, så det er et relevant tema, sier hun til Seher.no.


bloggen sin avslører Katarina at hun gjerne trener seks ganger i uken - både kondisjon og styrke. Der deler hun også «Ukens treningsplan» med leserne sine, hvor hun avslører at hun trener 35-60 minutter hver treningsøkt, og at hun synes det er mest givende med kondisjonstrening.

«Det blir mye kondisjonstrening fremover. Det er jo det jeg liker aller best! Alltid greit å lage en plan for hvordan uka blir med tanke på trening, da det blir lettere å opprettholde både motivasjon og rutiner» skriver hun.

Likevel viser treningsplanen hennes for forrige uke at hun hadde 6 styrkeøkter på planen.
 
Slik så treningsplanen hennes ut for forrige uke:
Mandag: 45 minutter langkjøring, 15 minutter styrke
Tirsdag: 35 minutter intervaller, 20 minutter styrke
Onsdag: 50 minutter styrke
Torsdag: 45 minutter langkjøring, 15 minutter styrke
Fredag 50 minutter styrke
Lørdag: 35 minutter intervaller, 20 minutter styrke


Og 21-åringen er ikke redd for å vise fram den veltrente kroppen sin. Under åpningen av Oslo Fashion Week på tirsdag, dukket hun opp i en kroppsnær svart kjole, med lårkort skjørt og nakne partier i midjen.

- Kjolen er fra en argentinsk designer, avslørte hun.

TV-profilen innrømmer gjerne at hun bruker vel mye penger på klær. Hun ankom kjendisfesten med en veske fra det eksklusive motehuset Mulberry.

- Jeg bruker mer penger enn jeg burde! Men jeg er glad i mote, så da gjør det ingenting, sier hun til Seher.no.

Nylig kunne Se og Hør melde at Katarina har blitt singel etter at kjærligheten skal ha tatt slutt mellom henne og fotballproffen Vadim Demidov (24). Men akkurat det er hun ikke interessert i å snakke om.

- Jeg kommenterer ikke privatlivet mitt, men jeg kan si at jeg har det fint med jobb og studier for tiden.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Kom i samme kjole som Hollywood-stjernen