- Jeg jobber 70 timer i uka

Siv Jensen om hvor mye hun arbeider.

10-14 TIMER OM DAGEN: Frp-leder Siv Jensen mener dagens arbeidsmiljølov bør liberaliseres. Selv jobber hun 70 timer i uka.  Foto: SCANPIX
10-14 TIMER OM DAGEN: Frp-leder Siv Jensen mener dagens arbeidsmiljølov bør liberaliseres. Selv jobber hun 70 timer i uka. Foto: SCANPIX Vis mer
SEHER.NO: På Frps landsmøte til helgen er det ventet at en av de heftigste debattene at noen i partiet ønsker å gå inn for 40-timers arbeidsuke og mulighet for mer overtidsarbeid. Frp-leder Siv Jensen vil ikke selv si hva hun mener om forslaget, og mener hun ikke helt er i rett person å spørre om hva en normal arbeidsuke er.

- Nå blir det litt feil å spørre meg. Jeg er ikke engang omfattet av arbeidsmiljøloven og så jobber jeg 70 timer i uka også, sier Siv Jensen i et intervju med Dagbladet.


Det betyr at hun ved jobb 7 dager i uka jobber 10 timer om dagen, og ved fem dager i uka jobber 14 timer om dagen.

- Jeg tror fleksibilitet blir en vinnersak for Frp. Folk flest jobber allerede mer enn det lovverket tilsier, legger hun til.

Da Seher.no hadde «Sommerpraten» med Siv Jensen i fjor sommer, innrømmet hun også at det blir litt vel mye jobb.

- Det er jo rollen min, dette. Du vet, når du er partileder, da er du på jobb 24 timer i døgnet. Hvis jeg synes det er masete, da må jeg finne på noe annet å gjøre, sa Siv Jensen til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Savner ikke mann og barn