Zac Efron:

- Jeg innser at man må finne sin egen lykke før man kan gjøre andre lykkelige

Zac Efron er klar for å slå seg til ro.

PÅ JAKT: Skuespiller Zac Efron avslører at han ikke lenger vil være singel, og er på jakt etter en kjæreste. Foto: NTB Scanpix
PÅ JAKT: Skuespiller Zac Efron avslører at han ikke lenger vil være singel, og er på jakt etter en kjæreste. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): I et nylig intervju med magasinet Cosmopolitan avslører «High School Musical»-stjernen, Zac Efron (29) at han gjerne vil slå seg til ro.

Kjekkasen som for tiden er akutell i filmen «Baywatch», og som er kjent fra filmer som «Hairspray», «Bad Neighbours» og «17 again», har lenge vært singel, men nå er det i ferd snu etter ønske fra skuespilleren selv.

- Jeg har ikke tenkt så mye over det å slå seg til ro før nå nylig. Nå som jeg nærmer meg 30-årene, er jeg mye sammen med folk i flotte forhold. Jeg innser at man må finne sin egen lykke før man kan gjøre andre lykkelige, sier Efron til magasinet.

Får råd av lillebror

For tiden bor 29-åringen sammen med sin lillebror, Dylan Efron (25) i Los Angeles, og det skal angivelig være han superstjernen alltid søker råd hos når det kommer til kjærlighet.

- Han levde et mer normalt liv enn meg når vi vokste opp, så han er en god veileder for meg. Han spør alltid spørsmål som: Er du sikker på at du er lykkelig? Er det dette du virkelig vil?, forteller Efron og legger til at han er veldig glad for å ha lillebroren sin rundt seg.

Saken fortsetter under bildet:

Fishing with my bro @dylanefron and the boys. Life's good

Et innlegg delt av Zac Efron (@zacefron)

Turbulente forhold

Superstjernen har nemlig vært i langvarige forhold tidligere som har endt med både sjalusi og drama.

«HIGH SCHOOL MUSICAL»: Zac Efron og Vanessa Hudgens fra filmen «High School Musical». Foto: NTB Scanpix
«HIGH SCHOOL MUSICAL»: Zac Efron og Vanessa Hudgens fra filmen «High School Musical». Foto: NTB Scanpix Vis mer

I 2006, i forbindelse med den aller første «High School Musical»-filmen, ble det søte paret «Troy» og «Gabriella» i Disney- filmen, spilt av Zac Efron og Vanessa Hudgens (28), et par i virkeligheten.

Forholdet deres, som varte i fem år, fikk ekstremt mye oppmerksomhet i media, og Vanessa opplevde marerittet da nakenbilder som kun var ment for Zac havnet på avveie i 2007.

I etterkant avslørte Hudgens at det ofte var slitsomt å være kjæresten til Disney-kjekkasen.

- Jeg gikk gjennom en periode hvor jeg var skikkelig slem fordi jeg var så lei. Jenter løp etter ham, og jeg ga dem drepende blikk, fortalte hun om sjalusien som oppstod, til New York Times.

Duoen gikk fra hverandre i 2010, og i etterkant ble Hudgens kjæreste med skuespilleren og modellen Austin Butler (25), mens det stadig gikk rykter om nye flammer og flørter for Efron.

Saken fortsetter under bildet:

NY FILM: For tiden er Zac Efron aktuell i filmen «Baywatch» som kommer på kino i juni. Her sammen med medskuespiller Dwayne Johnson. Foto: NTB Scanpix
NY FILM: For tiden er Zac Efron aktuell i filmen «Baywatch» som kommer på kino i juni. Her sammen med medskuespiller Dwayne Johnson. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Vanskelig å ha et normalt kjærlighetsforhold

I et tidligere intervju med The Sunday Times uttalte Efron at det er vanskelig for han å ha et normalt kjærlighetsliv i Hollywood.

- Jeg tror jeg aldri kommer til å kunne date normalt. Alle jeg dater vil ha en eller annen oppfatning før de har møtt meg uansett, sa superstjernen den gangen.

LES OGSÅ: Katy Perry: - Jeg ville ikke vært 20 år igjen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer