STØV PÅ HJERNEN: Caroline Berg Eriksen innrømmer at hun er opptatt av å ha det ryddig rundt seg. Dette bildet er tatt fra garderoben hjemme i Siljan. Foto: Fotballfrue.no / Caroline Berg Eriksen
STØV PÅ HJERNEN: Caroline Berg Eriksen innrømmer at hun er opptatt av å ha det ryddig rundt seg. Dette bildet er tatt fra garderoben hjemme i Siljan. Foto: Fotballfrue.no / Caroline Berg Eriksen Vis mer

- Jeg innser at alt ikke kan være perfekt hele tiden

Fotballfrue innrømmer at ryddemanien har en tendens til å gå ut over familien.

Publisert

SEOGHØR.NO: Ettbarnsmoren Caroline Berg Eriksen (27) oppdaterer daglig leserne sine på bloggen Fotballfrue med stort og smått fra hverdagslivet med ektemannen Lars-Kristian Eriksen (30) og datteren Nelia (6 mnd).

Mange lar seg inspirere av Berg Eriksens storslåtte hjem, som hun deler med fotballspiller-ektemannen i Siljan kommune i Telemark.

Caroline tar de fleste bildene til bloggen selv, og har ved flere anleninger vist leserne sine innsiden av huset de to kjøpte i 2011. Og det er ingen tvil om at 27-åringen liker å ha det ryddig rundt seg.

FORSIDEPIKE: Den populære bloggeren Caroline Berg Eriksen viser fram en ny, rocka side i denne sommerens StyleMag-nummer. Foto: Faksimile / StyleMag
FORSIDEPIKE: Den populære bloggeren Caroline Berg Eriksen viser fram en ny, rocka side i denne sommerens StyleMag-nummer. Foto: Faksimile / StyleMag Vis mer

I et intervju med sommerutgaven av StyleMag innrømmer hun at hun har «støv på hjernen»:

- Å ja, definitivt, og det kan være slitsomt for alle ... Jeg har en greie der jeg før jeg forlater huset går gjennom rom for rom i hodet mitt. Hvis det er ryddig, da slapper jeg av, er det ikke det da blir jeg stressa.

Men etter at hun ble mor i november i fjor forteller Caroline at hun er blitt roligere:

- Jeg innser at alt ikke kan være perfekt hele tiden.

Også ektemannen, som spiller for fotballklubben Odd Grenland, får merke at 27-åringen har «mildnet opp» på ryddefronten etter at datteren kom til verden:

- Han legger klærne sine i en haug ved siden av sengen som mange andre. Før hadde ikke det vært greit, men etter at Nelia ble født klarer jeg faktisk å la det være, og overse den haugen.

Paret ble kjærester i 2007, og giftet seg i Sverige i 2011.

LES OGSÅ: - Dette var kjendismødrene hekta på under fødselen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer