- Jeg ignorerte utroskapen

Alt var ikke like rosenrødt bak "The Hills"-kameraene for TV-stjernen...

VIL IKKE RØPE SYNDEREN: Lauren Conrad vil ikke avsløre hvem av "The Hills"-kjærestene Jason Wahler, Stephen Colletti eller Brody Jenner (bildet) som var utro mot henne. Foto: WENN
VIL IKKE RØPE SYNDEREN: Lauren Conrad vil ikke avsløre hvem av "The Hills"-kjærestene Jason Wahler, Stephen Colletti eller Brody Jenner (bildet) som var utro mot henne. Foto: WENN Vis mer
SEHER.NO: I løpet av de tre årene hun var med i den populære dokusåpen "The Hills" på MTV, var Lauren Conrad involvert i forhold med flere av Hollywoods mest ettertraktede menn.

Men selv om hun som regel fremstod som lykkelig forelsket på skjermen, avslører Conrad - som forlot serien i 2009 - nå at en av kjærestene var utro mot henne.

- Jeg ignorerte utroskapen, sel om jeg visste at han lurte meg. Nå har jeg fått mer selvtillit og innsett at det ikke er noe som alle gjør. Det er ikke OK når typen din ligger med andre damer, sier hun til bladet Seventeen ifølge Us Magazine.

Conrad vil imidlertid ikke avsløre hvem av "The Hills"-kjærestene Jason Wahler, Stephen Colletti og Brody Jenner som var utro mot henne.

Nå er hun sammen med skuespilleren Kyle Howard, som hun skjulte for TV-publikummet, mens hun jobbet med "The Hills".

- Du må ha noe for deg selv, ellers blir du gal. Innen jeg møtte Kyle i 2008, hadde jeg perfeksjonert mitt dobbel-liv. Jeg hadde privatlivet mitt, og "TV-livet" mitt, sier Conrad ifølge Us Magazine.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vårtipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901  

LES OGSÅ: "The Hills"-Audrina har fått ny kjæreste