LYKKELIGE: Jarl Goli og kona Monika har datteren Aida (3) sammen. I tillegg har han fire barn fra før. Foto: Werner Juvik/Se og Hør
LYKKELIGE: Jarl Goli og kona Monika har datteren Aida (3) sammen. I tillegg har han fire barn fra før. Foto: Werner Juvik/Se og HørVis mer

- Jeg hyller den erotiske flammen

Jarl Goli kom seg tilbake etter angsten.

SEOGHØR.NO: Jarl Goli (56) ble på 80-tallet kjent for å være den joviale barne-tv-onkelen i «Portveien 2».

Siden har han hatt suksess på flere arenaer, men i 2003, etter skilsmisse nummer to, gikk den Kristiansand-fødte mannen på en real smell.

På et punkt var det så ille at han under et foredrag for 350 næringslivsfolk havnet på sykehus med hjerteproblemer.

- Og da jeg lå der på sykehuset, innså jeg at jeg ikke lenger tok meg tid til å se at skauen er nyvaska etter en regnskur. Jeg skjønte at jeg måtte finne tilbake til noe. Jeg ville tilbake til havet. Og til mitt eget hav, min egen stillhet, forteller Goli til Dagbladet.

Etter å ha gjort comeback i NRK-serien «Taxi», kinofilmen «Reisen til Julestjernen» og ikke minst funnet lykken med kona Monika Goli Dypeng (43), har endelig skuespilleren funnet det som er viktigst for ham i livet:

- Jeg har voldsom tro på kjærligheten. Jeg hyller den erotiske flammen - både kåtskap og det og være kåt på livet. Jeg er så fascinert av det, av lysten, av livslysten. Det er sterkt hos meg.

LES OGSÅ: Vær-Isabella og Ungkaren-Stig skal ha funnet tonen