Sienna Miller og Jude Law:

- Jeg husker ingenting

Sienna Miller var forlovet med skuespilleren da utroskapen ble avslørt.

SKANDALE: I 2005 sjokkerte Jude Law en hel verden, da det ble kjent at han hadde vært utro mot Sienna Miller - med barnepiken. Her er Sienna og Jude avbildet sammen i 2010 - i den perioden de prøvde å gjenforenes. Foto: Copetti/ Photofab/ Mcp/ REX/ NTB
SKANDALE: I 2005 sjokkerte Jude Law en hel verden, da det ble kjent at han hadde vært utro mot Sienna Miller - med barnepiken. Her er Sienna og Jude avbildet sammen i 2010 - i den perioden de prøvde å gjenforenes. Foto: Copetti/ Photofab/ Mcp/ REX/ NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Skuespilleren Jude Law (47) er best kjent for sine kvinnebedårende roller på det store lerrettet. Han er imidlertid kanskje vel så kjent for sine mange skandaler med det motsatte kjønn.

Det er nemlig ikke bare på film at Law sjarmerer kvinner i senk. Gjennom åra har han hatt en rekke forhold med kjente og ukjente kvinner. Skuespilleren har seks barn med fire kvinner.

47-åringens kanskje mest kjente forhold var med skuespillerkollegaen Sienna Miller (38). Paret forlovet seg i 2004, og virket tilsynelatende lykkelige sammen.

UTRO: Sienna Miller forteller nå hvor tungt det var i tiden etter at forloveden, Jude Law var utro med barnepiken. Her avbildet i 2010, fire år etter utroskandalen. Foto: Matt Baron/BEI/REX/NTB
UTRO: Sienna Miller forteller nå hvor tungt det var i tiden etter at forloveden, Jude Law var utro med barnepiken. Her avbildet i 2010, fire år etter utroskandalen. Foto: Matt Baron/BEI/REX/NTB Vis mer

Snakker ut

Året etter slapp imidlertid nyheten om at 47-åringen hadde vært utro med parets barnepike, Daisy Wright, ned som ei bombe. Den gang publiserte Law en offentlig beklagelse til forloveden. Året etter gikk paret imidlertid fra hverandre.

Nå, 14 år senere, uttaler den 38 år gamle skuespilleren seg om skandalen, som hun blant annet forteller var så intens at hun har blokkert noe av det fra minnet.

Det forteller skuespilleren i et intervju med Daily Beast.

- Det var et av de mest utfordrende øyeblikkene, som jeg håper jeg aldri må oppleve igjen, forteller hun, og fortsetter:

- Å komme seg ut av senga med det nivået av offentlig hjertesorg, eller å stå foran 800 mennesker hver kveld, er det siste du har lyst til å gjøre.

Miller spilte i musikalen «As You Like It» på West End den gang, og fikk derfor ikke muligheten til å trekke seg tilbake fra rampelyset.

FØDT INN I RAMPELYSET: Den 19 år gamle modellen Iris Law har to verdensberømte foreldre, og er nå på vei til å være på «alles» lepper. Video: Instagram / NTB scanpix / Rød Løper Vis mer

- Var i en sjokktilstand

Videre forteller hun at det var en svært tung tid, og at alle paparazzifotografene bare gjorde det hele verre - fordi de visste hvor hun vile befinne seg hver kveld.

Etter at Law beklaget offentlig, skal falkeblikkene rundt paret ha blitt så ille at skuespilleren mentalt blokkerte alt som skjedde.

- Det er seks uker fra den tiden som jeg ikke husker. Jeg har intet minne. Mennesker som besøkte meg sa vi spiste middag, men jeg husker det ikke. Jeg var i en så sjokktilstand av det hele, og det hadde bare såvidt startet. Jeg var bare 23 år, sier hun, og legger til:

- Men hvis du kan komme deg gjennom det, så føler du at du kan komme deg gjennom alt.

DRAMA: I siste episode av «Keeping Up With The Kardashians», fikk vi endelig se hvordan Khloé Kardashian reagerte på utroskapen til sin daværende partner, Tristan Thompson. Video: TV2 Sumo. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

- Angrer dypt

Som nevnt gikk paret fra hverandre etter skandalen, til tross for at Law beklaget seg for hele verden. Den gang uttalte han følgende i en pressemelding:

«I kjølvannet av det som står i dagens aviser vil jeg bare si at jeg er dypt skamfull og lei meg for at jeg har såret Sienna og de som står oss nær. Jeg vil gjerne offentlig beklage til Sienna og våre respektive familier for smerten jeg har forårsaket. Det finnes ingen unnskyldning for handlingene mine, som jeg angrer dypt. Jeg håper på respekt for vårt privatliv i denne vanskelige tiden».

Nyheten kom etter at britisk tabloidpresse spekulerte rundt en mulig affære mellom skuespilleren og barnepiken.

Tre år etter skandalen, i 2009, ble Law og Miller gjenforent. Blant annet feiret de jul sammen på Barbados, med tre av Laws barn. I 2011 skilte de lag for godt.

Jude Law har de seks barna Rafferty (24), Iris (20), Rudy (18), Sophia (11) og Ada (5), samt en nyfødt baby av ukjent kjønn. Sistnevnte kom til verden i høst.

LES OGSÅ: - Utroskap er noe mange opplever

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer