FIKK BLACKOUT: Anna Kendrick sier hun ofte får blackout etter å ha tatt sovemedisin. Her er hun i en scene fra filmen «Happy Christmas». Foto: Stella Pictures
FIKK BLACKOUT: Anna Kendrick sier hun ofte får blackout etter å ha tatt sovemedisin. Her er hun i en scene fra filmen «Happy Christmas». Foto: Stella PicturesVis mer

- Jeg husker ingenting etter at jeg tok pillen

Da Hollywood-stjernen Anna Kendrick kom til seg selv, trodde hun ikke sine egne øyne.

SEOGHØR.NO: Etter å ha slått igjennom med roller i filmer som «Up in the Air», «Pitch Perfect» og «Twilight»-filmene, har Anna Kendrick blitt vant til hyppige flyturer i forbindelse med innspillinger og premierer.

Men de mange lange flyturene byr ofte på problemer for 29-åringen.

Ifølge nettsiden Contactmusic har hun flere ganger vært nødt til å ta sovemedisiner for å få hvile, mens hun er på reisefot.

Men Kendrick sier hun blir så slått ut av medisinene at hun ofte får blackout og ikke husker noenting etter at hun har tatt medisinen.

HOLLYWOOD-STJERNE: Anna har spilt i en rekke Hollywood-filmer. Her er hun i en scene fra «Up in the air» med George Clooney. Foto: All Over Press
HOLLYWOOD-STJERNE: Anna har spilt i en rekke Hollywood-filmer. Her er hun i en scene fra «Up in the air» med George Clooney. Foto: All Over Press Vis mer

- Sist gang jeg skulle fly til London,  tok jeg pillen som kalles Ambien. Etter at jeg hadde tatt den husker jeg at jeg tenkte at «jeg burde ha på meg noe komfortabelt å sove i», men så ble det mørkt.

- Da jeg våknet hadde jeg tatt på meg alle klærne jeg hadde i vesken min, og jeg hadde filmet  salaten min i nitti sekunder med mobilkameraet.

Kendrick avslører at hun tidligere har våknet opp etter å ha puttet DVD-filmer i kjøleskapet sitt, og etter å ha laget en haug med mat i søvne.

Hun innrømmer imidlertid at opplevelsen på flyet skremmer henne.

- Ga jeg de andre passasjerene et moteshow? Jeg vet ikke og vet ikke om jeg vil vite det. Jeg husker ikke noe i det hele tatt, sier hun ifølge Contactmusic.

LES OGSÅ: - Hender jeg får blackout på direkten