HJERNERYSTELSE: John Arne Riise pådro seg en kraftig hjernerystelse, og var bevisstløs i flere minutter, etter en duell med Espen Ruud under mandagens landslagstrening.  Foto: Scanpix
HJERNERYSTELSE: John Arne Riise pådro seg en kraftig hjernerystelse, og var bevisstløs i flere minutter, etter en duell med Espen Ruud under mandagens landslagstrening. Foto: Scanpix Vis mer

- Jeg husker ingen ting

John Arne Riise blogger fra sykesenga etter den dramatiske hodesmellen.

SEHER.NO:  Fotballstjernen John Arne Riise (29) satte en kraftig støkk i både familie og lagkamerater, da han mandag ble liggende bevisstløs i flere minutter etter et voldsomt sammenstøt med skulderen til Espen Ruud under en landslagstrening.

Roma-backen fikk en kraftig hjernerystelse og ble liggende med krampetrekninger etter smellen. Og selv om han raskt ble tatt hånd om av landslagets medisinske støtteapparat,  måtte stjernen til undersøkelser på Ullevål sykehus for å forsikre om at han ikke hadde blitt påført indre blødninger eller bruddskader. 

For de sjokkerte medspillerne til Riise så det hele svært alvorlig ut, og overfor VG innrømmer landslagslege Thor Einar Andersen at det hele var veldig dramatisk.

- Det var nok mer ubehagelig for spillerne enn for meg, som er mer vant til dette. Men dette var en kraftig hjernerystelse, sier han til avisen, og forteller at hendelsen var alvorlig.

- Bare en hjertestopp er mer dramatisk enn dette, sier han. 

Riise, som egentlig skulle spilt under landslagskampen mot Portugal tirsdag, må nå regne med å være ute av trening i flere uker som følge av skaden.

På sin egen bloggside snakker Roma-stjernen ut om hendelsen, og forteller at han «ikke husker noe» fra smellen.

- Jeg har vært groggy i hele dag og husker ingenting om hva som skjedde. Nå har jeg fått drukket og spist litt og føler meg på bedringens vei. Det tok litt tid før jeg skjønte hva som hadde skjedd og konsekvensen var at jeg ikke får spille i morgen mot Portugal. Det tok også litt tid før jeg forstod at dette var riktig avgjørelse av legen - fordi jeg hadde veldig lyst til å spille, var blant det Roma-stjernen skrev mandag kveld.

Riise fikk også besøk av familien på sykehuset, og forteller på bloggen at det er godt med støtten. 

- Det var veldig koselig at min kone Maria og lille Emma også fikk komme innom og jeg fikk også snakke på telefon med min datter Ariana som bor i Ålesund. Emma ville kose med pappaen sin, men det var ikke så mye jeg orket å gjøre. Koselig også at mamma, pappa og brodern kom innom i dag. Det gjør det lettere med alle de nærmeste tilstede, skriver han.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.  

LES OGSÅ: - Settingen var uforglemmelig