GLEMT SUKSESS: Reese Witherspoon vant Oscar for sin innsats i filmen «Walk The Line», men husker ingenting av innspillingen. Her er hun i en scene sammen med Joaquin Phoenix. Foto: Filmweb
GLEMT SUKSESS: Reese Witherspoon vant Oscar for sin innsats i filmen «Walk The Line», men husker ingenting av innspillingen. Her er hun i en scene sammen med Joaquin Phoenix. Foto: Filmweb Vis mer

- Jeg husker ikke noe av filmene mine

Oscar-vinneren får jevnlige hukommelsestap.

Publisert
SEHER.NO: Reese Witherspoon har i flere år vært en av USAs mest kritikerroste skuespillere, men 34-åringen avslører nå at hun har glemt rollene som gjorde henne kjent.

- Jeg husker ikke noe av filmene mine. Jeg har absolutt hukommelsestap om hver rolle jeg har spilt, sier hun ifølge nettstedet showbizspy.com.

Witherspoon - som i vant Oscar for sin rolle i filmen «Walk The Line», hevder hun aldri ser på sine filmer for å friske opp hukommelsen.

- Hvis jeg så dem, ville jeg havne i en spiral av selvforakt, men av og til ser jeg et klipp på TV, og tenker « jeg husker ingenting av det der», sier hun.


«Legally Blonde», «American Psycho» og «Cruel Intentions» er bare noen av filmene Reese har spilt i.

Witherspoon kan imidlertid trøste seg med at hun er lykkelig forelsket i sin nye kjæreste Jim Toth, som ifølge flere amerikanske medier planlegger å fri til henne i julen...

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Slik var min verste «blind date»

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer