Renée Zellweger:

- Jeg husker ikke mesteparten av 30-årene

Filmstjernen synes det er skremmende hvor fort tiden flyr.

NÅ OG DA: F.v: Zellweger på Los Angeles-premieren av sin nyeste film forrige uke. T.h: Som rollefiguren Bridget Jones sammen med Daniel Cleaver, spilt av Hugh Grant, i 2004. Foto: NTB Scanpix
NÅ OG DA: F.v: Zellweger på Los Angeles-premieren av sin nyeste film forrige uke. T.h: Som rollefiguren Bridget Jones sammen med Daniel Cleaver, spilt av Hugh Grant, i 2004. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Gjennom filmer som «Jerry Maguire», «Nurse Betty» og «Chicago», skapte Renée Zellweger (50) seg et stort navn i Hollywood for over 20 år siden.

Og i 2001 sjarmerte Hollywood-stjernen seg ytterligere inn i publikums hjerter som den klønete, men søte Bridget Jones - i filmen med samme navn.

Den romantiske komedien, hvor de britiske kjekkasene Hugh Grant (59) og Colin Firth (59) er mennene i hennes liv, tok verden med storm, og tre år senere kom oppfølgeren «Bridget Jones - På randen».

Året etter vant Zellweger en Oscar og en Golden Globe Awards for sin prestasjon i krigsfilmen «Cold Mountain», og hun var på dette tidspunkt en av filmbyens mest ettertraktede og best betalte kvinnelige skuespillere.

«Lei seg selv»

Nå avslører stjernen at denne perioden av livet hennes bare er vage minner, og at hun føler at hun ikke hadde tid til å nyte suksessen.

- Jeg husker ikke mesteparten av 30-årene. Det høres ut som en spøk, men det er helt sant. Det føles bare komprimert, fortalte hun ifølge People til CBS Sunday Morning.

Zellweger mener tiden har flydd skremmende fort avgårde.

- Det var over på null komma niks, uttalte hun og knipset med fingrene.

Dette er også grunnen til at Oscar-vinneren valgte å ta en pause fra rampelyset for å fokusere på seg selv og egne prosjekter.

- Jeg ville ikke at det skulle føles slik igjen. Jeg gjentok meg selv, og jeg ble lei av meg selv, forklarte hun videre.

Saken fortsetter nedenfor.

- LEVER ANNERLEDES: Renee Zellweger viste seg på den røde løperen under «Elle»-fest, og stjerna har i ettertid fått mye oppmerksomhet for sitt endrede utseende. Video: AP Vis mer

Ugjenkjennelig

I 2010 valgte derfor Renée å trekke seg bort fra offentligheten. Først fire år senere dukket hun opp igjen på rød løper, og da var det helt andre ting enn skuespillertalentet hennes som skapte overskrifter.

Mange mente nemlig at Hollywood-stjernens utseende hadde endret seg drastisk, og pressen spekulerte derfor i om hun hadde lagt seg under kniven.

- Endringene startet for et drøyt år siden. Hun syntes hun så gammel ut, fortalte en venn til Closer.

Den britiske plastikkirurgen Alex Karidis hevdet at hun hadde foretatt en rekke kirurgiske inngrep.

- Hun har tatt ansiktsløftninger, fjernet litt av øyelokkene og sprøytet fillers i kinnene, fastslo han til magasinet.

Saken fortsetter nedenfor.

Slo tilbake

Etter at Zellweger viste seg med sitt «nye» ansikt, haglet kritikken i amerikanske medier. Mange mente nemlig hun hadde gått altfor langt, og til slutt svarte Renée selv på spekulasjonene.

- Jeg blir ekstremt lei meg når folk mener at jeg sulter meg selv eller er blitt avhengig av kirurgi. Jeg har en jobb som krever en viss livsstil - sånn er det bare, sa hun til Daily Express - uten å bekrefte eller avkrefte om hun hadde lagt seg under kniven.

I mai i år slo Zellweger derimot tilbake mot operasjonsryktene.

- Antydningen om at jeg på et vis trengte å forandre på det som foregikk fordi det ikke fungerte... Det gjør meg trist. Jeg ser ikke på skjønnhet på den måten. Og jeg ser ikke på meg selv på den måten. Jeg liker at jeg er litt rar, og min uvanlige miks av ting. Det tillater meg å gjøre det jeg gjør. Jeg vil ikke være noe annet, fortalte hun til New York Magazine.

Skal vi tro 50-åringen selv, hadde det vært ulogisk å forandre på utseendet, nettopp fordi hun ikke har følt på behovet.

- Jeg ble ansatt i mine blå jeans og cowboy-støvler, med mitt bustete hår. Jeg begynte å jobbe sånn. Jeg måtte ikke forandre meg for å jobbe. Så hvorfor skulle jeg plutselig prøve å passe inn i en boks som ikke tilhørte meg? undret hun.

Til CBS Sunday Morning åpnet også den talentfulle skuespilleren, som denne måneden er aktuell i dramaet «Judy», seg om hvordan det er å leve som berømt.

- Jeg tror ikke noen er født med midlene til å navigere seg gjennom disse farvann. Jeg liker normalitet, og å kunne interagere med mennesker på en ekte måte.

- Kjendisstatusen kommer inn i rommet før du selv gjør det. Så den oppfatningen folk allerede har av hvem du er, det er den de møter, fortalte hun ifølge People.

LES OGSÅ: Honey Boo Boo snakker ut etter den tunge tiden

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer