- Jeg husker ikke at jeg sa de var elskere

Liz Hurleys eks-kjæreste hevder han var ruset da han slapp sjokkpåstandene om modellen og Bill Clinton.

SEOGHØR.NO: Påstandene om at den britiske modellen og skuespilleren Elizabeth Hurley skal ha hatt en hemmelig affære med USAs tidligere president Bill Clinton, slo onsdag ned som en bombe verden rundt.

Påstandene skal ha kommet fra Hurleys eks-kjæreste, skuespilleren Tom Sizemore (52).

Tirsdag publiserte nettsiden Radaronline utdrag av opptaket, hvor Sizemore blant annet hevdet at Hurley og Clinton hadde hatt sex i det hvite hus i Washington D.C.

Skandaleoppslagene har fått Hurley - som tidligere også har vært sammen med skuespilleren Hugh Grant - til å rase, og å true med søksmål.

Nå legger Sizemore - som blant annet har spilt i filmen «Saving Private Ryan» - seg langflat, og hevder at han ikke husker at han kom med de sensasjonelle beskyldningene, ifølge Radaronline.

- Jeg husker ikke at jeg sa de var elskere. Jeg nekter ikke for at jeg sa det, men jeg husker ingenting. Det er rablingen til en fyr med store narkotikaproblemer.

- Jeg vil be om unnskyldning til Liz og Clinton-familien og andre jeg kan ha nevnt, for alt tullet jeg har sagt.

Hurley kommenterte historien på denne måten på Twitter:

«Hysterisk tåpelig historie om meg og Bill Clinton. Fullstendig feil. Saken ligger nå i hendene på mine advokater. Gjesp», skriver skuespilleren på Twitter.

 

LES OGSÅ: - Jeg hadde ikke sex med den mannen