- Jeg hørte plutselig et hyl fra Leon

Kathrine Sørlands ferie utviklet seg til et mareritt, da sønnen måtte på sykehus.

FERIETID: Mens pappa jobber, skal Kathrine og Leon nyte sommeren i Oslo i år. Her er de to i 2014 Foto: Se og Hør, Erlend Haukeland
FERIETID: Mens pappa jobber, skal Kathrine og Leon nyte sommeren i Oslo i år. Her er de to i 2014 Foto: Se og Hør, Erlend Haukeland Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: For to år siden reiste modell og Lindex- rådgiver Kathrine Sørland (36) på ferie til Spania med ektemannen Andreas (45) og sønnen Leon (7).

Familien planla å nyte sol og sommer på stranden, men det som skulle være noen avslappende feriedager, ble brått snudd til et mareritt.

– Vi ble forfulgt av uhell. Sønnen min spiste en peanøtt. Det viste seg at han var allergisk og fikk en voldsom reaksjon. Det var veldig dramatisk og vi måtte rett på sykehuset, forteller Sørland til Se og Hør.

Skummelt på stranden

Kort tid etter sykehusoppholdet, ble det mer drama i strandkanten.

– Jeg hørte plutselig et forferdelig hyl fra Leon. Han hadde brent seg noe voldsomt på en manet og jeg måtte bære ham opp og løpe til badevakten.

- Det føltes som en mil–stakkars gutten min! Han fikk heldigvis pleie på stedet, og til slutt endte alt godt, forteller Kathrine.

Katrine innrømmer at mammahjertet banket ekstra hardt i brystet – og hun fryktet det verste.

– Jeg følte at det handlet om liv og død og opplevde det utrolig dramatisk.

Glemte sin egen bryllupsdag

Kathrine kan i år feire at hun har vært gift med Andreas Holck i ti år.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer