- Jeg hørte plutselig et hyl fra Leon

Kathrine Sørlands ferie utviklet seg til et mareritt, da sønnen måtte på sykehus.

FERIETID: Mens pappa jobber, skal Kathrine og Leon nyte sommeren i Oslo i år. Her er de to i 2014 Foto: Se og Hør, Erlend Haukeland
FERIETID: Mens pappa jobber, skal Kathrine og Leon nyte sommeren i Oslo i år. Her er de to i 2014 Foto: Se og Hør, Erlend Haukeland Vis mer

SEOGHØR.NO: For to år siden reiste modell og Lindex- rådgiver Kathrine Sørland (36) på ferie til Spania med ektemannen Andreas (45) og sønnen Leon (7).

Familien planla å nyte sol og sommer på stranden, men det som skulle være noen avslappende feriedager, ble brått snudd til et mareritt.

– Vi ble forfulgt av uhell. Sønnen min spiste en peanøtt. Det viste seg at han var allergisk og fikk en voldsom reaksjon. Det var veldig dramatisk og vi måtte rett på sykehuset, forteller Sørland til Se og Hør.

Skummelt på stranden

I SALG NÅ: I nyeste nummer av Se og Hør kan du lese mer om Kathrine Sørland. Foto: Se og Hør
I SALG NÅ: I nyeste nummer av Se og Hør kan du lese mer om Kathrine Sørland. Foto: Se og Hør Vis mer

Kort tid etter sykehusoppholdet, ble det mer drama i strandkanten.

– Jeg hørte plutselig et forferdelig hyl fra Leon. Han hadde brent seg noe voldsomt på en manet og jeg måtte bære ham opp og løpe til badevakten.

- Det føltes som en mil–stakkars gutten min! Han fikk heldigvis pleie på stedet, og til slutt endte alt godt, forteller Kathrine.

Katrine innrømmer at mammahjertet banket ekstra hardt i brystet – og hun fryktet det verste.

– Jeg følte at det handlet om liv og død og opplevde det utrolig dramatisk.

Glemte sin egen bryllupsdag

Kathrine kan i år feire at hun har vært gift med Andreas Holck i ti år.

Men da Seoghør.no møtte henne på Elle-fest tidligere i sommer innrømmet hun at jubileet kom overraskende på henne.

-  Ja, guriland, nå sa du noe jeg ikke husket! Det var det godt du sa.

- Jeg har ikke planlagt noen feiring ennå, men det kommer vel. Årene har gått

HAR VÆRT GIFT I TI ÅR: Kathrine Sørland har vært gift med Andreas Holck i ti år. Her er de sammen på Se og Hørs kjendisgalla i 2015. Foto: Andreas Fadum
HAR VÆRT GIFT I TI ÅR: Kathrine Sørland har vært gift med Andreas Holck i ti år. Her er de sammen på Se og Hørs kjendisgalla i 2015. Foto: Andreas Fadum Vis mer

veldig fort, sa hun til Seoghør.no.

Kjærlighet ved første blikk

Det var den 1. juli 2006 at paret giftet seg i Stavanger Domkirke, og den tidligere «Top Model»-programlederen har tidligere mintes vielsen som «sitt livs lykkeligste øyeblikk».

- Det er da jeg gikk opp kirkegulvet. Det var helt magisk! Mange sier da de fikk barn, men jeg ville byttet ut forløsningen med vielsen når som helst, fortalte Kathrine åpenhjertig til Se og Hør sommeren 2014.

LES OGSÅ: Glemte sin egen bryllupsdag