- Jeg hørte ikke meg selv så godt

Tooji avslører småproblemer underveis i semi-finalen. Se video.

Publisert
Sist oppdatert
BAKU (SEOGHØR.NO): Tooji Keshtkar (24) jublet da han torsdag gikk videre fra semi-finalen i Baku og sikret seg en plass i Eurovision-finalen. Seoghør.no møtte artisten et døgn før den store finalen. Tooji er litt nervøs, men tror det verste allerede er overstått.

- Nå er det verste over. Vi kom oss over kvalifiseringen og det var Norge og Sverige mot alle østblokkene. Vi kom oss gjennom det og nå skal Norge til topps!

24-åringen var nervøs før Norge endelig ble ropt opp i torsdagens semi-finale.

- Fy faen, det var helt forjævlig når man sitter der og har jobbet så hardt for dette øyeblikket. All sympati og tanker til de som ikke gikk videre, for jeg vet hvor hardt alle har jobbet.

Selv var Tooji fornøyd med opptredenen torsdag kveld.

- Jeg hørte ikke meg selv så godt, så jeg tror jeg var litt av. Men jeg ga alt fysisk og kjente at energien kokte på scenen. Det var digg. Dette skal vi greie.

Lørdag er ikke bare en stor dag på grunn av finalen. Det er også Toojis bursdag da han fyller 25 år. Fredag var dagen full av prøver, men bursdagsbarnet klarte allikevel å finne tid til en is og noen karuseller på tivoli i Baku.

- I dag er siste dag som 24 åring. I morgen blir jeg 25 år og voksen. Nå er jeg på tivoli og skal kose meg med barnlige gleder. Forhåpentligvis blir det en god bursdag i morgen, men man vet aldri hva som skjer.
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Her fikk arrangøren nok - og stoppet Loreen 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer