JUBILEUM I SOMMER: Marian skal både feire 40-årsdag og gifte seg i sommer. Hun gleder seg til begge deler. Foto: Espen Solli, Se og Hør
JUBILEUM I SOMMER: Marian skal både feire 40-årsdag og gifte seg i sommer. Hun gleder seg til begge deler. Foto: Espen Solli, Se og HørVis mer

- Jeg hører jo at den biologiske klokka tikker

Marian Aas Hansen blir 40 år i sommer, og håper at drømmen om barn snart går i oppfyllelse.

SEOGHØR.NO: 12. juni i år blir artisten Marian Aas Hansen 40 år. Den dagen har hun tenkt å feire med brask og bram. Hennes største bursdagsønske er å bli gravid.

PAR I HJERTER: Marian og hennes kommende ektemann Eirik-André Rydningen giftet seg spontant i Las Vegas. Nå vil de gjøre det på ordentlig her hjemme. Foto: Tore Skaar, Se og Hør
PAR I HJERTER: Marian og hennes kommende ektemann Eirik-André Rydningen giftet seg spontant i Las Vegas. Nå vil de gjøre det på ordentlig her hjemme. Foto: Tore Skaar, Se og Hør Vis mer

– Aller mest ønsker jeg meg fred på jord, men på et mer personlig plan er det klart at barn står høyt på ønskelisten, sier hun ærlig til Se og Hør.

Den søte artisten har vært forlovet med musikerkjæresten Eirik- André Rydningen (41) siden 2010, og i sommer skal de gifte seg.

Eller rettere sagt, de skal gifte seg på ordentlig. De sa ja nemlig til hverandre helt spontant i Las Vegas i 2011.

– Det var jo veldig artig, men jeg er gammeldags og skal selvfølgelig ha et skikkelig bryllup. Med hvit brudekjole og alt som hører til, forteller Marian.

Saken fortsetter under bildet.


– Mange av vennene våre ville at vi skulle kombinere både 40-årsdag og bryllup, men jeg kan garantere at det blir to fester, sier hun og ler.

Marian er klar over at hun og ektemannen ikke har all verdens tid hvis de skal bli foreldre.

LES MER: I Se og Hør Extra, som er i salg nå kan du lese mer om Marian Aas Hansen. Foto: Se og Hør
LES MER: I Se og Hør Extra, som er i salg nå kan du lese mer om Marian Aas Hansen. Foto: Se og Hør Vis mer

Les mer om Marian i nyeste nummer av Se og Hør Extra.

– Jeg hører jo at den biologiske klokka tikker. Det må jeg innrømme, sier hun.

– Hvordan skal du feire 40-årsdagen?

– Jeg har allerede begynt å planlegge litt.

- Det er jo en fredag, og jeg spiller en konsert på Østlandet tidligere på kvelden. Jeg skal komme meg tilbake til Oslo og har planer om å invitere masse folk til en skikkelig fest.

- Vi har ikke plass hjemme til så mange, så jeg må
nok leie et egnet sted, sier Marian.

LES OGSÅ: - Det er forferdelig og grusomt

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.