SER LYST PÅ FREMTIDEN: Jennifer Lopez tror fremdeles på kjærligheten, men vil ikke ha på seg at hun er løssluppen. Foto: Stella Pictures
SER LYST PÅ FREMTIDEN: Jennifer Lopez tror fremdeles på kjærligheten, men vil ikke ha på seg at hun er løssluppen. Foto: Stella PicturesVis mer

- Jeg horer ikke rundt

Jennifer Lopez åpner seg om kjærlighetslivet.

SEOGHØR.NO: Tre ganger har Jennifer Lopez (45) opplevd at ekteskapene har gått i tusen knas, og i juni ble det kjent at også det to år lange forholdet til danseren Casper Smart (27) hadde tatt slutt.

Men tvillingmoren har slett ikke mistet troen på kjærligheten og utelukker ikke at hun vil stå brud igjen engang i fremtiden.

- Jeg gifter meg gjerne igjen. Hvorfor ikke? Jeg liker å være i forhold, fortalte hun til Chelsea Handler da hun gjestet TV-programmet «Chelsea Lately» torsdag.

Men Lopez vil ikke ha på seg et stempel for å være løssluppen.

- Jeg er ikke en person som horer rundt. Det er bare ikke meg, avslørte hun, til både latter og applaus fra publikum i salen.

- Du liker yngre menn, fastslo Handler.

- Jeg har vært sammen med en yngre mann. Min siste kjæreste, forsvarte Lopez seg, og utdypet:

- Når jeg føler en kjemi med noen, så velger jeg å satse. Jeg pleier ikke å planlegge noe. Ting bare skjer. Men jeg burde nok kanskje planlegge litt bedre.

UBETINGET KJÆRLIGHET: Lopez konsentrerer seg nå om sine to små hjerteknusere Max og Emme. Foto: REX/david Harold/All Over Press
UBETINGET KJÆRLIGHET: Lopez konsentrerer seg nå om sine to små hjerteknusere Max og Emme. Foto: REX/david Harold/All Over Press Vis mer

Berømte eks-kjærester

Den flotte latinobaben har foreløping ikke hatt så mye hell med menn, men har datet flere av Hollywoods store navn.

På 90-tallet var hun sammen med skuespilleren Wesley Snipes (51) og rapperen Sean «Diddy» Combs (44) før hun i 2002 forlovet seg med Ben Affleck (41).

Hun var gift med danseren Ojani Noa i ett år fra 1997 til 1998, Cris Judd (44) fra 2001 til 2003, og året etter giftet hun seg med Marc Anthony (45).

Lopez og Anthony fikk tvillingene Max og Emme (5) sammen, men i april 2012 søkte de om skilsmisse. Popstjernen beskrev dette som et nederlag.

Etter bruddet fant hun trøst i den 18 år yngre danseren Casper Smart, men i juni kom nyheten om at også dette forholdet var historie.

Fokuserer på barna

Bare noen dager før bruddet ble kjent, ble Casper bekyldt for å ha vært utro med en transeksuell modell. Men ettersom paret allerede gikk fra hverandre i all hemmelighet for en stund siden, skal ikke skandalen ha påvirket hans forhold til Lopez.

- Jeg er en stor sjelegransker, og leser mye selvhjelpsbøker. Jeg leter egentlig alltid etter svar, og åpner gjerne en bibel helt tilfeldig i jakt på svar og veiledning, fortalte Jennifer nylig om hvordan hun bearbeidet kjærlighetssorgen.

LES OGSÅ: Hvorfor kan du aldri se stygg ut?

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.