- Jeg holdt pusten hver kveld i ukevis

Ane Dahl Torp strålte på premieren av sin nyeste film.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Den prisbelønte film- og teaterskuespilleren Ane Dahl Torp (40) har den kvinnelige hovedrollen i den nye norske actionthrilleren «Bølgen».

I en rekke av filmens nervepirrende scener befinner hun seg i eller under vann, og da premieren gikk av stabelen fredag avslørte Torp hva som var det verste med hele innspillingen.

- Jeg måtte holde pusten hver kveld i ukevis. Det var helt forferdelig, forteller hun til Seoghør.no på den røde løperen.

Se intervju i toppen av saken!

Saken fortsetter under bildet.

STJERNE: Ane Dahl Torp strålte på premieren til sin nyeste film fredag ettermiddag. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør
STJERNE: Ane Dahl Torp strålte på premieren til sin nyeste film fredag ettermiddag. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør Vis mer

Fikk egen stein på Haugesunds «Walk of Fame»-sone

Den påkostede filmen handler om den enorme flodbølgen som vil bli utløst i Geirangerfjorden når fjellpartiet Åkneset en gang i fremtiden raser ut.

Torp spiller Idun, som driver hotellet i Geiranger og er gift med rollefiguren til Kristoffer Joner (41), en erfaren geolog. Ekteparet har barna Sondre (Jonas Hoff Oftebro) og Julia (Edith Haagenrud-Sande).

Under filmfestivalen tidligere denne måneden ble Torp og Joner hyllet med egne steiner på «Walk of Fame» i Haugesund.

– Det er kjempestas! Også er det litt flaut, se på den dustete underskriften min. Jeg har liksom ikke så kul autograf, sa hun lattermildt til Se og Hør etter hyllesten.

STOR ÆRE: Ane Dahl Torp og Kristoffer Joner ble de første som fikk æren av en plass på Haugesunds helt egne «Walk of Fame». Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
STOR ÆRE: Ane Dahl Torp og Kristoffer Joner ble de første som fikk æren av en plass på Haugesunds helt egne «Walk of Fame». Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer

«Som du ser meg»-skuespilleren har datteren Liv (3) og sønnen Sigurd (5) jazzmusikeren og ektemannen Sjur Miljeteig.

I forbindelse med innspillingen av «Bølgen» ble det hele 24 dager uten barna.

- Det gikk veldig greit. Jeg hadde gruet meg så mye på forhånd. Og det er alltid veldig lurt. For da går det så bra. Det dumme rådet med at du ikke må ta sorgene på forskudd. Det må du aldri lytte til, har hun tidligere fortalt til VG Helg.

Se traileren til «Bølgen» her:

 

LES OGSÅ: - Det er helt sinnsykt å forholde seg til barn

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer