- Jeg holdt på å svime av

Linni Meister fikk et uventet møte med sin største frykt på ferie i syden.

Publisert
SEHER.NO: Modell og reality-kjendis Linni Meister (26) slipper nok en gang kameraene inn på livet sitt og deler nye opp- og nedturer med det norske folk i den tredje sesongen av showet «Linni» på TV2 Bliss.

Søndag kveld får TV-seerne se 26-åringen, som har «sykt fobi» for både insekter og krypdyr, bli utsatt for en svært ubehagelig opplevelse...

Linni er på ferie på den spanske øya Mallorca sammen med bestemoren, og under et show på hotellet deres blir kjendisen dratt opp på scenen foran flere hundre mennesker. Der ble hun utsatt for et fryktelig møte - en gedigen pytonslange rundt halsen.

- Jeg hadde bind for øynene og holdt på å svime av. Slangen veide sikkert 30 kilo, det er noe av det jævligste jeg har opplevd. Det var helt grusomt! Bestemor stod ved siden av og bare gispet, forteller Meister til Seher.no.

Den søte blondinen innrømmer at hun er blitt mer forsiktig etter at hun ble mor, som et slags morsinstinkt. Derfor ble hun veldig redd da hun kjente slangen smyge seg rundt nakken hennes.

- Slanger er ikke dritpopulært hos meg akkurat. Jeg ble redd! Jeg vet jo at de er temmet, men man vet jo aldri helt sikkert med dyr, understreker hun videre.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Snakker ut om livet som tobarnsmor

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer