- Jeg holdt på å pisse på meg

Helikopterturen over Alpene ble nesten for mye for Petter Northug. Se video!

SEOGHØR.NO:   Skikongen Petter Northug (27) er et av Norges største gullhåp under ski-vm i Val di Fiemme.

I år har han ladet opp til mesterskapet blant annet med å spille inn reklamefilm for Se og Hør og stille opp i bladets nye VM-bilag, som du får med i tirsdagens utgave av bladet.

I tillegg har Northug vært med på flere ekstreme fotoshoot. Et av disse krevde at langrennsløperen måtte opp i helikopter.

Northug er en erfaren helikopter-passasjer, men helikopterer skulle nå 3000 meter opp til Sella platået der bildene skulle bli tatt.

- Nå får jeg boosta opp noen ekstra høydemeter og det er bra. Her tipper jeg vi er på 2800 meter. Så vi nærmer oss 3000 meter.

Helikopterpilotene i Val di Fiemme er vant med de farlige luftstrømningene oppe i fjellene og har gjort disse turene en million ganger. Dermed ville de sette Petter litt på prøve.

Dermed ble helikopterturen en actionfylt opplevelse.

- Han gærningen er jo eks-snowboarder. Han drev å fløy mellom fjellene, og så bikka han over et stup og fløy nesten rett ned. Han kødda jo bare med oss. Han bare flira og snudde seg rundt, mens jeg og Trond holdt på å pisse på oss, sier skistjernen til Se og Hør.

Les mer om Petter Northug i Se og Hørs VM-bilag, som følger med tirsdagens blad!