PÅ SCENEN: «Mo» en av de mest populære deltagerene i talentkonkurransen «X Factor» på TV 2. Foto: Stella Pictures
PÅ SCENEN: «Mo» en av de mest populære deltagerene i talentkonkurransen «X Factor» på TV 2. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Jeg holdt på å miste meg selv

«X Factor»-stjernen Mohamed «Mo» Abdi Farah er klar for comeback.

Publisert

SEOGHØR.NO: «X Factor»-stjernen Mohamed «Mo» Abdi Farah (21) var en av ungdommene som var tilstede under tragedien på Utøya i 2011.

Sangstjernen kom fra hendelsen med livet i behold, men kameraten Ismail «Isma Brown» Haji Ahmed  var blant de omkomne.

Karrieren til «Mo» fikk en bråstopp og alt var mørkt og tungt. Nå planlegger derimot sangeren et comeback.

- Jeg holdt på å miste meg selv og har kjempet en av mine største kamper. Og først nå, tre år senere har det begynt å bli bedre, sier Farah til VG.

Bestevennen Ismail var en av de 69 som ble drept på Utøya. Mo hoppet i sjøen sammen med flere andre AUF-ere og ble til slutt reddet opp av en redningsbåt.

- Selv om jeg ikke husker navnet på dem, vil jeg gjerne takke dem. Hadde det ikke vært for dem, hadde jeg ikke vært her i dag. Jeg var heldig. Jeg ble reddet, forteller sangeren til avisen.

Tidligere i 2011 var «Mo» deltager i talentkonkurransen «X Factor» på TV 2. Han var Norges nye publikumsfavoritt, turnerte med VG-lista, hadde platekontrakt i lomma og fikk drøssevis av frierbrev. Utøya forandret alt.

LES OGSÅ:    Trekker seg fra Norway Cup etter massakren

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer