<strong>BLE UTSLITT:</strong> - Jeg vet ikke helt hvordan jeg kom meg gjennom det, sier Guro Fostervold om livet som håndballenke, da eldstesønnen fikk kolikk. Foto: NTB scanpix
BLE UTSLITT: - Jeg vet ikke helt hvordan jeg kom meg gjennom det, sier Guro Fostervold om livet som håndballenke, da eldstesønnen fikk kolikk. Foto: NTB scanpix Vis mer

- Jeg holdt på å klikke

Tiden som håndballenke og tobarnsmor ble tøff å takle for den norske programlederen Guro Fostervold.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Den tidligere programlederen i TV 2 Sporten, Guro Fostervold (37), gjør snart TV-comeback i Viasat-systemet.

Fostervold har i lang tid vært borte fra TV-skjermen, blant annet fordi hun har bodd utenlands med ektemannen, håndballspilleren Håvard Tvedten, og født parets to barn Luka Tobias (2) og Daniel Leander (10 mnd).

Til bladet Foreldre & Barn sier Forstervold at det ikke alltid har vært lett å være alene med de to små barna, når Håvard har vært borte på håndballreiser. Spesielt tøft ble det da Luka fikk kolikk.

- Jeg vet ikke helt hvordan jeg kom meg gjennom det. En gang Håvard var borte, sov ikke Luka fra klokka sju om kvelden til fem om morgenen. Og han gråt i ett sett.

- Jeg husker jeg ringte Håvard og sa: «Nå må du komme hjem, for nå er det i ferd med å klikke fullstendig for meg!», sier hun ifølge Her og Nå.

Fostervold - som raskt ble en av Norges mest ettertraktete kvinner etter at hun startet i TV 2 - synes imidlertid det har vært deilig å bo utenlands på grunn av anonymiteten.

- Jeg synes det har vært godt å bo utenlands. Det er deilig å være anonym. Godt å starte med blanke ark, etablere nye vennskap uten at alle vet hvem du er, sier hun til VG.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Det er deilig å være anonym

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer