PRESSET SEG: Andreas Ygre Wiig holdt på å trekke seg fra TV3 sin nye realitykonkurranse.  Foto: TV3/Se og Hør
PRESSET SEG: Andreas Ygre Wiig holdt på å trekke seg fra TV3 sin nye realitykonkurranse. Foto: TV3/Se og HørVis mer

- Jeg holdt på å kaste opp dag etter dag

Andreas Ygre Wiig ble så overrasket over hardkjøret i TV3-konkurransen «Råskap» at han vurderte å trekke seg.

SEOGHØR.NO: Den 10. september har TV3s nye realitykonkurranse, «Råskap», premiere på TV3.

Her skal flere kjente idrettsutøvere gjennom et ekstremt styrke- og utholdenhetsløp over 20 dager i Norges eget ekstremterreng, Stryn.

Til Seoghør.no forteller snøbrettkjører Andreas Ygre Wiig (34) at selv om han er vant til harde tak i snowboardbakken, så kom hardkjøret som en overraskelse.

- Mange av dagene var det nesten så jeg kastet opp. Det var så vidt at jeg klarte  holde meg. Man presset seg opp mot grensa dag etter dag. Så det var veldig hardt, innrømmet Wiig.

I løpet av knappe tre uker skal de finne ut hvem som har størst fysisk kapasitet, det kaldeste hodet og det råeste villdyret i seg. Dette kan bli for mye for selv den tøffeste idrettsutøver.

Se videoklipp fra en av de harde konkurransene her:

Så hardt at Ygre Wiig holdt på å trekke seg fra hele konkurransen.

HARDT: Andreas Ygre Wiig forteller at realitykonkurransen var ektremt tøff. Her med programleder Ailo Gaup. Foto: Sølve Hindhamar
HARDT: Andreas Ygre Wiig forteller at realitykonkurransen var ektremt tøff. Her med programleder Ailo Gaup. Foto: Sølve Hindhamar Vis mer

- Det var et par ganger jeg vurderte å gi opp. Det var et par øvelser som ikke varte så lenge, men det var veldig mye melkesyre og da må man presse seg til det ytterste og litt til. Så det å klare å presse seg fysisk og psykisk var tøft, forteller han.

- Jeg er ikke vant til såpass harde øvelser og med trening på den måten så blir man skadet etter hvert. Jeg begynte jo å kjenne det i ryggen etter hvert. Det var veldig mange tunge løft og generelt belastende på ledd og muskler, sier kjekkasen.

DELTAKER: Andreas Wiig presset seg til det ytterste i konkurransen.
DELTAKER: Andreas Wiig presset seg til det ytterste i konkurransen. Vis mer

Programleder Ailo Gaup (36) ledet deltakerne gjennom utfordringene, og forteller til Seoghør.no at han var glad at nettopp det var hans eneste jobb.

- Det eneste jeg satt og tenkte da jeg så på deltakerne, var at jeg var glad for at jeg ikke var deltaker selv, ler Gaup.

Her er alle deltakerne:

Magnus Moan, Alexander Bonsaksen, Kai Robin Havnaa, Johan Remen Evensen, Thomas Myhre, Andreas Ygre Wiig, Thea Næss, Vibeke Skofterud, Hedda Berntsen, Tiril Sjåstad Christiansen, Kari Mette Johansen, Sara Nordenstam.

Brudd

I august avslørte Se og Hør at ekteskapet mellom Andreas og artisten Marion Ravn (31) er over.

BRUDD: Marion Ravn og Andreas Ygre Wiig sammen på ELLE sommerfest i juni. To måneder senere bekreftet manageren til Marion at forholdet var over.  Foto: Tor Lindseth
BRUDD: Marion Ravn og Andreas Ygre Wiig sammen på ELLE sommerfest i juni. To måneder senere bekreftet manageren til Marion at forholdet var over. Foto: Tor Lindseth Vis mer

 

Ravns manager, Cecilie Torp-Holte, bekreftet bruddet overfor Se og Hør.

– Jeg kan bekrefte bruddet og at de skilles som venner. Utover det har vi ingen kommentar, sier hun.

Marion og Andreas fant hverandre i 2006, og flyttet sammen fire år senere. I 2012 fridde Andreas.

«Råskap» sendes torsdager kl. 20.30 på TV3.

LES OGSÅ: - Folk ba meg om unnskyldning

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.