- Jeg holdt på å jobbe meg i hjel

Det ble dramatisk da Jan Erik Larssen fikk angstanfall rett før sending.

PSYKISK SYK: – Jeg er glad jeg ble syk allerede som 39-åring. For nå har jeg fått skikk på livet mitt, sier Jan Erik Larssen.

 Foto: Espen Solli, Se og Hør
PSYKISK SYK: – Jeg er glad jeg ble syk allerede som 39-åring. For nå har jeg fått skikk på livet mitt, sier Jan Erik Larssen. Foto: Espen Solli, Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: – Jeg er genuint glad i andre mennesker og trodde jeg alltid måtte være like blid og hyggelig. Alle ville jo ha en bit av meg, og jeg klarte ikke si nei. Det endte med at jeg gikk rett i bakken, forteller «Broom Live»-programleder Jan Erik Larssen (44) til Se og Hør.

Etter den psykiske smellen måtte han ta fri et par måneder.– I løpet av denne perioden tok jeg ikke én eneste telefon, og jeg åpnet heller ikke mailboksen, forteller han.

Ble akutt syk

Det var tirsdag 24. november 2009 han kjente at noe var fullstendig galt. Tre minutter før han skulle på direkten på TV 2 med motorprogrammet Broom Live, ble han akutt syk.Den populære programlederen fikk store problemer med å puste. Teamet rundt Jan Erik forsto alvoret da han ba dem gjøre klar et innslag i tilfelle han besvimte. Han klarte såvidt å fullføre sendingen. Da programmet var over, kom reaksjonen.– Jeg ble likblek i ansiktet, kaldsvettet, og hele kroppen ristet. Jeg kjente prikking ut i begge armene. Akkurat de samme symptomene som ved et hjerteinfarkt. Derfor bar det rett av sted til legevakten ved Bærum sykehus.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer